• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

YAUDIG. USB driver guides for newcomers. It works!

93 posts in this topic

Posted

She mo fo butter layin me to the bone home.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have a slight problem with the bit where u unzip the r8- tegrausbdrivers-modaco, well when i right click, theres no extract all :D

im not sure wat to do :D

help please! :o

thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have a slight problem with the bit where u unzip the r8- tegrausbdrivers-modaco, well when i right click, theres no extract all :D

im not sure wat to do :D

help please! :o

thanks

Install 7Zip, much better than the built in archiver. Then right click.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

bumpity

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ah hinny bar

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Well, everything worked right up to the end when the Vega rebooted & it reached the ADVENT screen.

At this point the word ADVENT just stays on screen for several seconds & then blanks & then comes back on again &

repeats a couple of times then freezes with the word ADVENT on screen.

Any help please ?.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Bamp, I mean bemp, sorry, bimp, no, wait bomp. Bump, that's it! Bump...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Off ya gan noo laddy, and came back when ye've learned te play the game.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Where do you think you're going eh?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Oh, I have slipped the surly bonds of earth

And danced the skies on laughter-silvered wings;

Sunward I've climbed, and joined the tumbling mirth

Of sun-split clouds - and done a hundred things

You have not dreamed of - wheeled and soared and swung

High in the sunlit silence. Hov'ring there,

I've chased the shouting wind along, and flung

My eager craft through footless halls of air...

Up, up the long delirious, burning blue,

I've topped the windswept heights with easy grace

Where never lark, or even eagle flew -

And, while with silent lifting mind I've trod

The high untrespassed sanctity of space,

Put out my hand and touched the face of God.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Very good. Seems your steps are logical and complete.

I did a system restore to get rid of the Vega / Advent drivers, and installed the ADB-drivers for the unknown device that then appeared when I plugged it in :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I know that I shall meet my fate

Somewhere among the clouds above

Those that I fight I do not hate

Those that I guard I do not love

My county is Kiltartan Cross

My countrymen Kiltartan's poor

No likely end could bring them loss

Or leave them happier than before.

Nor law, nor duty bade me fight

Nor public men, nor cheering crowds

A lonely impulse of delight

Drove to this tumult in the clouds.

I balanced all, brought all to mind

The years to come seemed waste of breath

A waste of breath the years behind

In balance with this life, this death.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thanks for the idiot proof guide, I should be getting my Vega soon and will be following your guide, Im no technophobe but all other write ups have left me :blink:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Well, this seems to work good with my Viewpad 10S too, thankyou very much! :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

any idea how long the final install should take? i've got the system screen up and its up to the *daemon started successfully* bit, but the cursers been flashing on the next line for the last 10 minutes, theres nothing else

is this normal?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I just wanted to say thank you for your excellent guides, especially the AUDI which may have saved my Vega from being converted into a Frisby this morning! I note your request about Dropbox and I will be onto that in a minute. Just now I'm struggling to work out how to make my new Dock work given that it comes with no instructions. Anyway, thanks again.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I just wanted to say thank you for your excellent guides, especially the AUDI which may have saved my Vega from being converted into a Frisby this morning! I note your request about Dropbox and I will be onto that in a minute. Just now I'm struggling to work out how to make my new Dock work given that it comes with no instructions. Anyway, thanks again.

Glad it helped and thanks for the thanks! What problem are you having with the dock?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just wanted to say a big thanks for the guide :)

I managed to "brick" my second hand, already rooted, vega before getting usb working on win7. wasted a lot of time before finding your guide, was back to stock rom with in 2 mins.

cheers

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.