• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Problems flashing CW custom recovery

2 posts in this topic

Posted

Hi all

I hope someone can help me here, I have read thru the forums and seen that some people are having the same issue as me with their stock recovery <3e> on the I9000.

I currently have a custom ROM backed in the online kitchen. Details are:

build number. froyo.zsjpg

kernel version. 2.6.32.9 root@avad-server #5

baseband ver. I9000zsjpg

firmware ver. 2.2.1

Recovery ver. stock <3e>

basically I am trying to get clockwork custom recvoery to replace the stock recovery. But it just does not work, even though it is in installed and seems to be working fine ie. it tells me that when i flasj it thru the app that the custom recovery is installed, when I reboot into recvoery it goes back to stock recovery.

I have also flashed via odin the recovery <2e> but had no luck there either.

I am not quite sure what else I could try here, any advice?

cheers.

B

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

fixed.... I just had to install a ROM that had CWM already in it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.