Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

[HELP]Problems in rooting

7 posts in this topic

Posted · Report post

Hey guys, I am looking forward to root my acer liquid mt. I have temp rooted it quite a few times with the help of z4root. But, recently after a firmware update, z4root isn't working it simply force closes. I also tried to root my phone with superoneclick and even it was unsuccessful, the process got stuck at Waiting for device. Even after following instructions(its on a thread on xda forums) and switching debugging off and on..nothing seems to change. Help ASAP :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hey guys, I am looking forward to root my acer liquid mt. I have temp rooted it quite a few times with the help of z4root. But, recently after a firmware update, z4root isn't working it simply force closes. I also tried to root my phone with superoneclick and even it was unsuccessful, the process got stuck at Waiting for device. Even after following instructions(its on a thread on xda forums) and switching debugging off and on..nothing seems to change. Help ASAP :D

what rom do you have????i rooted rom original 1.100.16 with superoneclick without any problem

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hey guys, I am looking forward to root my acer liquid mt. I have temp rooted it quite a few times with the help of z4root. But, recently after a firmware update, z4root isn't working it simply force closes. I also tried to root my phone with superoneclick and even it was unsuccessful, the process got stuck at Waiting for device. Even after following instructions(its on a thread on xda forums) and switching debugging off and on..nothing seems to change. Help ASAP :D

Same problem. FW: 1.100.24.EMEA.GEN1

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

FW: 1.100.24.EMEA.GEN1

rooted = superoneclick by one click.

I found that if your computer has other adb.exe run currently, it won't successful. EG: DroidExplorer keep its adb.exe run and don't let killed by app or user.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Installing "Superuser" via Market before rooting helps for me...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I also had the 'waiting for device' hang up after updating to 1.100.16 and found that I was trying to use an older version of SuperOneClick (i.e.:1.5) and needed the newest version which is 1.7. After I downloaded that, it ran fine and instantly rooted my S120.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Before i switched to vaches' rom i used superonclick on 1.100.16 and had to do it several times. I had a update of .net that was keeping it from working until i rebooted. Before it would work i had to pull the battery and i had to turn usb debuging on and off at different times than what the tutorial said before it would work.. so you may try playing with when you turn usb debugging on/off.

1. check that .net is updated and reboot pc

2. pull battery from phone before you start

3. switch usb debugging on/off trying different combinations (i think i had to start with mine on then off and back on, but i may be wrong)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.