• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Nvidia boot recovery driver

5 posts in this topic

Posted

Hey,

i recently bought myself a POV Mobii Tegra, on wich i put the Advent Vega 1.09 rom. So far so good. it went a bit faster and smoother and i like the overall feel of the thing.

Now i'm trying to install the RC8 modaco addon pack but im having trouble with the USB drivers...

Whatever i do i can only select the standard Nvidia usb boot recovery drivers form the Adevnt site to install the unknown APX device.

When i try to select the usb driver supplied with paul's pack i just get the message that no drivers where found in that folder.

I also tried the clcokwork addon but when i boot into that one it just stops at the screen with the android icon coming out of the map....

i read trough the forum and have tried just about anything i can think of so far and im sure that im doing something wrong but i have no idea what it can be...

Can someone point me in the right direction please?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey,

i recently bought myself a POV Mobii Tegra, on wich i put the Advent Vega 1.09 rom. So far so good. it went a bit faster and smoother and i like the overall feel of the thing.

Now i'm trying to install the RC8 modaco addon pack but im having trouble with the USB drivers...

Whatever i do i can only select the standard Nvidia usb boot recovery drivers form the Adevnt site to install the unknown APX device.

When i try to select the usb driver supplied with paul's pack i just get the message that no drivers where found in that folder.

I also tried the clcokwork addon but when i boot into that one it just stops at the screen with the android icon coming out of the map....

i read trough the forum and have tried just about anything i can think of so far and im sure that im doing something wrong but i have no idea what it can be...

Can someone point me in the right direction please?

Are you booting the Vega up normally (not into Nvidia recovery) - the adb drivers for Paul's installation require the Vega to be booted up normally to nromal Android and USB debugging to be switched on in settings.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Are you booting the Vega up normally (not into Nvidia recovery) - the adb drivers for Paul's installation require the Vega to be booted up normally to nromal Android and USB debugging to be switched on in settings.

of for the love of....

*bangs head in to his desk*

thanks. will try now :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

of for the love of....

*bangs head in to his desk*

thanks. will try now :-)

aaand it worked.

to think of it it seems logical, but sometimes my brain makes these weird jumpstarts....

thanks for the tip. much apreciated :-)

Edited by mdjinkx
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No problem!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.