0tt0maddox

No 'LG' on boot. How to fastboot??

3 posts in this topic

Hey,

Just updated my phone to try and put froyo on. Finally got the fastboot file on it, but now I can't get it into fastboot mode.

The phone vibrates and turns on about a minute later with no load screens at all, so when I hold the camera button down, nothing happens at all. Not even a vibrate.

I can't seem to find this same problem around...

Any ideas???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey,

Just updated my phone to try and put froyo on. Finally got the fastboot file on it, but now I can't get it into fastboot mode.

The phone vibrates and turns on about a minute later with no load screens at all, so when I hold the camera button down, nothing happens at all. Not even a vibrate.

I can't seem to find this same problem around...

Any ideas???

When you feel the vibration, then start holding the camera button for 6-7s, just to make sure you are booted in fastboot mode.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
When you feel the vibration, then start holding the camera button for 6-7s, just to make sure you are booted in fastboot mode.

This should work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.