Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

28 Mar: Fr2 - MCR EXT4 test ROM

39 posts in this topic

Posted · Report post

Upgrade, no reason not to.

Agreed. Paid apps bug seems to be gone now. I just clocked a quadrant score of 2822 as opposed to the 24-2500 I was getting on the stock rom and the 2600 I got on the MCR R1. Will weed out a few apps, then try again.

Oh and I did not wipe anything, just "Install zip from SD card" and reboot.

Nicely done Paul :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

need wipe and reflash or i can upgrade without wipe?

thank you very much for your work!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

need wipe and reflash or i can upgrade without wipe?

thank you very much for your work!

I didn't have to wipe - But I might be the lucky one-in-a-million guy :D

Give it a try, if it bootloops you just boot to recovery, wipe and reboot :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No wipe required.

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Upgrade, no reason not to.

/sdcard/_ExternalSD/ ?

P

When I put the files there recovery don't see the upgrade file for some reason.

Edit:

Put sdcard in a different android phone and copied file and it ended the right place.

Edited by BrumBrum74
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I hate to say it, but the vending bug is very much still there :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Strange, not for me, try clearing the market cache perhaps?

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Strange, not for me, try clearing the market cache perhaps?

P

Restoring my nandroid as I type this... great suggestion tho! :D

Will wait and see if it's a common thing or just me, then give it another go when I've had som sleep!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I want to wipe my internal sd card when i upgrade to this from your last ext4 rom. How do i do it?,, then in this release it doesent touch the recovery in the phone but did your last rom wiped mine out?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

@Paul,

This is interesting...

1 /boot emmc /dev/block/mmcblk0p5 (null)

...

Writing Boot

about to run program [/sbin/busybox] with 4 args

dd: writing '/dev/block/mmcblk0p5': No space left on device

16385+0 records in

16384+0 records out

8388608 bytes (8.0MB) copied, 1.679671 seconds, 4.8MB/s

run_program: child exited with status 1

Corresponds to one of these two, can't tell which:

run_program("/sbin/busybox", "dd", "if=/dev/zero", "of=/dev/block/mmcblk0p5");

run_program("/sbin/busybox", "dd", "if=/tmp/boot.img", "of=/dev/block/mmcblk0p5");

Phone seemed to boot okay... but what might I expect as a consequence?

Edited by djmcnz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

That's normal behaviour. :D

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

That's normal behaviour. :D

P

Nice, thanks for the confirmation.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Bug with licensed apps is not fixed :-(.

I did a full whipe and then installed r2 and some apps still cant find license.

One of the apps i have problems with is https://market.android.com/details?id=com.m....phonetesterpro

(it works fine on V10b stock)

EDIT: Also i cant install flash 10.2 update from market https://market.android.com/details?id=com.adobe.flashplayer. It downloads and then nothing happens. (works on stock)

Edited by gensplejs
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

This topic has been superceded by the MoDaCo Custom ROM topic - please continue discussion there.

Thanks! :D

Topic Closed

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.