• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

android screen

11 posts in this topic

Posted

hi all,my gt540 would do nothing but force close every thing and then reboot.

ive tried re flashing v20 baltic rom but now it wont get by the android logo?

hope for some help?

cheers

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hi all,my gt540 would do nothing but force close every thing and then reboot.

ive tried re flashing v20 baltic rom but now it wont get by the android logo?

hope for some help?

cheers

Turn off the phone by removing the battery. Hold down the Vol Down and press power. It should start in Download Mode. Flash the ROM again but this time using the "Emergency" instead of "DIAG" option. DO NOT REMOVE THE PHONE UNTIL THE KDZ UPDATER WRITES "===== FINISHED ======". Restarting the phone does not mean that the upload is done. Wait until it says finished.

Hope this helps.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

cheers dr.alani,

that is how i reflashed with baltic2.0,

i waited for kdz to say finished.

sticks on the android screen and just reloads it.

Edited by boru6
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

cheers dr.alani,

that is how i reflashed with baltic2.0,

i waited for kdz to say finished.

sticks on the android screen and just reloads it.

This happened to me. Flash a fastboot rom the way you did, Then go into fastboot mode (camera+power), connect your phone, go into a directory with fastboot adb, type

 fastboot -w

, disconnect your phone, take out battery, hold vol down and power, reflash the rom, if things force close, do a hard reset!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thanks liam,

is there a guide,i can flash the phone but would need an explaination for the directory bits!

cheers

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thanks liam,

is there a guide,i can flash the phone but would need an explaination for the directory bits!

cheers

just simple do a "factory data reset", it will wipe your dalvik cache which probably makes your processes unstable.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thanks all, have now put euro2.1 fastboot rom on,andbooted into fastboot.

installed cyanogen mod 7,but will not go any further than the cyanogen screen.

no button work either.am i missing something??

cheers.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Did you do a "Fastboot -w" during the installation?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

hi dr alani,

im sure i did but im going to go through the sequence again as in the guide for updating to cyanogen mod 7.

cheers!

fastboot.exe -w

is what i did.

Edited by boru6
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

right.

update took every thing off and eventually put euro2.1fastboot on,

guess what??

im back to android screen!

any ideas everyone??

cheers

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hi all,well this is ONE,i tried it again but using win7.

i was on xp before.

fastboot -w worked.

phone now working.

thanks all for your time and help!!!!!

CHEERS.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.