• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Boot loop

28 posts in this topic

Posted · Report post

Sorry I never updated you guys…

I managed to install 2.2 while keeping the ability to downgrade, installed launcher pro plus, overclocked to 1.3 GHz. WOW soooooo smooth.

Thanks for your help,

Dan

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sorry I never updated you guys…

I managed to install 2.2 while keeping the ability to downgrade, installed launcher pro plus, overclocked to 1.3 GHz. WOW soooooo smooth.

Thanks for your help,

Dan

good stuff glad to hear u got on ok

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

I am having the same issue with the defy, i had rooted it with superoneclick 1.7 and installed CW, booted to recovery and that was it. The phone was stuck in a bootloop never getting past the M. I have RSD 4.9 installed and flashed a supposedly working ROM for TMO US 6.36 version and get the phone to boot now, but get to the home screen and processes wont run, almost every time i touch the phone a process has to be forced to close, then get a black screen. I am at a loss other than running this phone thru a wood chipper, lol. i really would appreciate anyones help on straighting this mess out. also i have tried the other 6.10 us TMO Rom with no luck, all i get is a black screen. Back on 6.36 now.

thanks

edit: SOLVED! damn phone nothing like the HD2, needs magldr lol

Edited by Ciscoguru
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.