• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Messaging errors

10 posts in this topic

Posted

I've developed a fairly basic and simple ROM with 300mb main storage and a clean 102mb RAM free at idle of 150mb (cooked at 12mb pp)

The ONLY issue i've found, is that i cannot send/respond to messages. I can create a new message from scratch and send, but the text box where i would type my response does not allow me to select it. if anyone would be able to compile a list of files needed, it would be greatly appreciated. I've tried replacing files I thought I needed but somewhere along the line i deleted something off my PC instead of placing unwanted items in the zzzRemove folder.

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've developed a fairly basic and simple ROM with 300mb main storage and a clean 102mb RAM free at idle of 150mb (cooked at 12mb pp)

The ONLY issue i've found, is that i cannot send/respond to messages. I can create a new message from scratch and send, but the text box where i would type my response does not allow me to select it. if anyone would be able to compile a list of files needed, it would be greatly appreciated. I've tried replacing files I thought I needed but somewhere along the line i deleted something off my PC instead of placing unwanted items in the zzzRemove folder.

Thanks

are you talking about HTC or Samsung messaging?

If its HTC, then you probably are missing some packages, if its samsung there are some .png files that need to be in there else the screen looks blank.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Samsung/Windows. I am not too fond of the samsung messaging app, but no matter, I cannot select the text box to reply under any of them. I replaced some files i thought i needed and it's still not working.. most likely I need to re cook with those files inside. BUT I need to know what it is I'm missing. that's why i'm requesting anything/everything needing to be added for a ROM.

Edited by nickmo20
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Samsung/Windows. I am not too fond of the samsung messaging app, but no matter, I cannot select the text box to reply under any of them. I replaced some files i thought i needed and it's still not working.. most likely I need to re cook with those files inside. BUT I need to know what it is I'm missing. that's why i'm requesting anything/everything needing to be added for a ROM.

Try to unzip these files into your \windows\ folder and see if it helps.

png.zip

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Try to unzip these files into your \windows\ folder and see if it helps.

png.zip

It's a no go, when placed in \windows, it asked if i would like to replace all files and i did. the total size of the old vs. new was the same too.. thanks for the attempt. looks like i'll have to start with a fresh OEM again..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It's a no go, when placed in \windows, it asked if i would like to replace all files and i did. the total size of the old vs. new was the same too.. thanks for the attempt. looks like i'll have to start with a fresh OEM again..

well don't start over yet, as a last resort, try installing this cab and see what happens. Yes it is large so I had to 4shared it. but if it works you can start to narrow down what is missing.

http://www.4shared.com/file/HWe2pZKR/AMDZe...0_minimum1.html

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

well don't start over yet, as a last resort, try installing this cab and see what happens. Yes it is large so I had to 4shared it. but if it works you can start to narrow down what is missing.

http://www.4shared.com/file/HWe2pZKR/AMDZe...0_minimum1.html

did not work... I 'do not have proper permissions' to install... it seemed to get about a 1/3 of the way before that error message, and took nearly 15 minutes to reach that 1/3.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

did not work... I 'do not have proper permissions' to install... it seemed to get about a 1/3 of the way before that error message, and took nearly 15 minutes to reach that 1/3.

well I hoped that the cab would work as you can uninstall it. but here is the 7zip file, just unzip to your windows folder (use total commander, as it will over write files fast).

http://www.4shared.com/file/2jnHyU8D/OEMApps.html

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

well I hoped that the cab would work as you can uninstall it. but here is the 7zip file, just unzip to your windows folder (use total commander, as it will over write files fast).

http://www.4shared.com/file/2jnHyU8D/OEMApps.html

Still no good... I'll just cook a new one.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Still no good... I'll just cook a new one.

that sux sorry bro.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.