Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Batterylevel

4 posts in this topic

Posted · Report post

Hey

since i have fr8 on my LGOS i have noticed that my batterylevel is falling down from 100% (last 3% take a long long time) to ~90% very quik.

After that it runs down in a normal way. I tried to reboot unplugged and did the battery wipe in CWM.

Any ideas how to fix this ?!

Luke

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I've seen that too. But does it really matter? The battery seems to hold up good. The thresholds for the voltage is probably just very close at the top.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Got the same problem with FR8 :) but dont have a clue what's causing it. It indeed seems that after it hits 90% it's back to normal :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I've got the same problem! So I can't understand how come is possible that only somebody running custom roms report that problem! Can "Battery full popup" removing make that?

I'de like to know if Paul has got that matter! Please Paul, listen to us!

Thank you!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.