Sign in to follow this  
tensor123

Gmail help

Recommended Posts

I have omnia 1 with win mobile 6.1.

Suddenly i can't access gmail account through windows mobile client. All settings are correct, including ssl on,

nothing was changed in settings in the past few days. When i click send/receive, i get

"Check your user name and password and try again"... and after that.. "Cannot connect to the incoming mail server..."

Username and password are correct. Any help?

Tnx!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know those problems. I also get them from time to time, but they seem to disappear by themselves after some time. I don't know whether I'm doing something to fix it or it's a server problem (or maybe a temporary connection problem within the phone).

Share this post


Link to post
Share on other sites
I know those problems. I also get them from time to time, but they seem to disappear by themselves after some time. I don't know whether I'm doing something to fix it or it's a server problem (or maybe a temporary connection problem within the phone).

Yes...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.