Sign in to follow this  
Followers 0
opc100

No IMEI number

7 posts in this topic

So after installing Swedish Spring I've got no IMEI number. I converted from Gen 1 to Gen 2, then installed Swedish Spring. I've read that it could be a problem with the conversion but I don't understand any of the solutions I've found. Can anyone help?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I lost my IMEI number when I TPTed a stock gen 2 to gen 1 Rom back on to the phone so I put the gen 1 to gen 2 TPT Rom back on and the IMEI came back ok so I put a different stock Rom on and it went back to stock orange UK ok this time?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, so I have a new channel1.nvm which contains my original IMEI number, but all the instructions on how to get that onto my phone are extremely unclear. Is there anyone, and I know this is a huge ask, that could write some clearer instructions?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have the same problem with my blade. Is there any solution for this? Help help help needed.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

let me tell you that how can repair this problem,please download this zip file [ http://www.vdisk.cn/down/index/11464375 ]and unzip get a image.bin file, then new folder named" image" at root of SDcard. pick the image.bin into SDcard>image folder,next power off your MobilePhone, you must be enter T flash update not is Recovery. :) i'm chinese and 17 years old,english is not well, so....

Edited by Zoplor
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

let me tell you that how can repair this problem,please download this zip file [ http://www.vdisk.cn/.../index/11464375 ]and unzip get a image.bin file, then new folder named" image" at root of SDcard. pick the image.bin into SDcard>image folder,next power off your MobilePhone, you must be enter T flash update not is Recovery. :) i'm chinese and 17 years old,english is not well, so....

Man. Thank you very much. You are the best :)) I have googled the whole day for the solution of the network problem...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.