• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Install Help! :(

3 posts in this topic

Posted

So I flashed rickywyatt's 2.2 rom onto my phone, but whenever it boots the bootscreen doesnt show up, then it shows the lockscreen but NOTHING works (including touchscreen) and then it just reboots itself and then says No Service.

Can anyone please help? I have clockwordmod recovery 2.5.1.3...ZTE Racer 3 (UK)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Okay, so you can just try to reinstall the rom by wiping dalvik cache, cache and data or to try a different ROM. After all, clockwork works and you can fix whatever you want, so don't bother

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

didn't work, thanks for your help though, ill try 2.3 ROM

still reply if anyone has a fix please :P

Edited by AndroidKid98
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.