• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Cyanogenmod 7 - No SD Card, No USB, No Clockworkmod and Permanent reboot

2 posts in this topic

Posted

Hi there,

yesterday, i've downgraded from Android V2.2 to 1.31x, then i've flashed the cyanogenmod 7.0.3 - so far, so good

After rebooting the Legend, it was starting to reboot again and again (HTC Logo shows up, reboot, HTC Logo shows up, reboot ... )

Cyanogenmod starts when USB is connected to the Computer (or Charger)

Cyanogenmod does not recognize the SD Card, so that i am not able to run any update.zip files (to maybe get out of this mess ^^)

USB Connection is also not working - i suggest due to wrong/mising drivers, but haven't found anything yet

The third thing i've found is that the ROM Manager isn't installed in the system anymore not in Superuser and (due to the missing update.zip) also not in Recovery mode

So currently i can't connect to the File system from external sources and need help - what is your suggestion for the best way to get into the system? I suggest some new/updated USB drivers might be helpful, but i do not know where to get them

... but i am also open for any other options :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi buddy, i am also there. I am not sure if my problem started after reboot or after i flashed a new radio, because of GPS problems but I have exactly the same case.

I managed to fix the SD card problem by following this instructions:

Fix SD

Press & hold vol down and power on the phone

Select fastboot by pressing the power button

Make sure in device manager the driver is installed(Win 7 x64 downloaded them automatically)

Open command prompt like you would to use ADB and type

fastboot oem enableqxdm 0

fastboot reboot

That should fix your SD card not being detected.

I hope u can also solve this. But question is what to do with the boot loop issue.. it is very strange.

Please advice.

Edited by marlow_bg
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.