• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

phone bricked?

2 posts in this topic

Posted

I installed the LG sync stuff again today (new PC), and the Updater said there was new s/w for the phone, so like an idiot I pressed update...

only for it to freeze at 4% and brick the phone...

Its stuck at LG logo

I've tried using the KDZ updater but it wont run and says "Windows cannot find the specified device..."

turning phone on in download mode doesn't help

also LG updater opens up, says connecting to phone, connected, new s/w and then disconnected, all in about 2 seconds

I seem to remember this happening when I upgraded from 1.6 to 2.1 ("b"... LG says theres a "d" update...)

Can anyone help?

thanks

PS apologies.. I tagged this on to the end of the main topic, then realised I should have started a new one...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

can someone please close this thread?

after about 20 goes of doing exactly the same thing... KDZ updater started...

then about another 10 goes and it finally found the phone...

although I seem to have gone backwards from 20b to 20a... ah well... try again!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.