Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Stuck In Loop

6 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Hi

I have just bought a new ZTE Racer which was on 3, i unlocked it and insterted a t-moile sim but internet would not work so I decided to flash the phone with a custom rom, I have had some experience flashing roms as I have a HTC 2HD with Ginger bread 2.3 and Windows Mobile 7 on it.

Just rooted the ZTE it and installed the boot mgr (Mooncake v.2.3-CM)

I have copied numerous ZTE roms to the SD card and flashed them

Each one my phone just gets stuck on the boot screen logo and thats it. I Have left the phone for 30 mins an nothing at all. I can still load up to the boot mgr (vol down on power up)

Can some one help? or is my phone bricked?

:)

Edited by blazer666_uk
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Have you first installed a recovery rom? If yes can you boot to recovery? If not my knowledge reaches an end. I always install a recovery rom prior to flashing new roms.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sorted it, cleared all the cache and reset, works great now.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi how u do it

can u describe it bc i am also in problem with my handset

Thanks in advance

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi how u do it

can u describe it bc i am also in problem with my handset

Thanks in advance

have u managed to sort out your phone ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

the recovery image you used was it for a Gen 1 racer, if not? you will need to get a Gen 1 image to makes it work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.