Simon O

1 August B137 r7: FLB Custom ROM for the Huawei U8800 with Online Kitchen

Recommended Posts

ianmack    0
You need to use the latest version of recovery.. 4.0.0.5

Yup, as soon as I installed this version of recovery, this rom installed no problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon O    396
so will this support U8800H ?

if no will make one that support it ?

Not without access to that specific model. I don't even know what the differences are between them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pulseuser1    0

Got a very minor problem, i tried to download 2 games: Cordy and Trial X Demo, i think they automatically try to install on the sd card instead of the internal memory. So when it has finished downloading and is ready to install, it says ''Installation Unsuccessful, can not install on SDCard or USB storage" (or something similar to that). So i was wondering what do i need to do so i can fix this problem?? :) B)

Share this post


Link to post
Share on other sites
That-Guy    15
Got a very minor problem, i tried to download 2 games: Cordy and Trial X Demo, i think they automatically try to install on the sd card instead of the internal memory. So when it has finished downloading and is ready to install, it says ''Installation Unsuccessful, can not install on SDCard or USB storage" (or something similar to that). So i was wondering what do i need to do so i can fix this problem?? :D ;)

How about install an SD Card :)

How much free space do they require? Do you have enough? It may also need extra space to un-compress files B)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon O    396

If you have an SD card then apps will try to install to that. I don't think there is any way to actually force them to install to the internal SD.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon O    396
You could just take the SD card out then it will install to the internal one

I found you can do that but if you insert a microSD later the system 'forgets' the apps installed to internal SD.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pulseuser1    0

B) Lol sorry, i do have an SD card, its a 4GB one and ive got about 400MB left of space. So there is an sd card there but it just refuses to install to it, thats my problem. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon O    396
B) Lol sorry, i do have an SD card, its a 4GB one and ive got about 400MB left of space. So there is an sd card there but it just refuses to install to it, thats my problem. :)

hm. best thing to do is backup your SD card and give it a full format. It could possibly be slightly corrupted?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kaboosey    0

Do you guys have any trouble listening to music on earpiece?

I'm using AKG Q350 earphone with mic. When I listen to music, it sounds weird and I HAVE to press down the "answer" button on the earphone to hear it correctly.

Not sure if it's my earphone or my phone is the problem but I tested my earphone with my ipod and it is fine.

Maybe there's some problem with hearing to music on earphone with mic?

Edit: Tried the boot.zip provided in the previous posts, still not working fine..

Edited by Kaboosey

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cirno    2
Do you guys have any trouble listening to music on earpiece?

I'm using AKG Q350 earphone with mic. When I listen to music, it sounds weird and I HAVE to press down the "answer" button on the earphone to hear it correctly.

Not sure if it's my earphone or my phone is the problem but I tested my earphone with my ipod and it is fine.

Maybe there's some problem with hearing to music on earphone with mic?

Edit: Tried the boot.zip provided in the previous posts, still not working fine..

Sad.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cirno    2

Another problem I found when recoding with video it doesn't record the sound. Anyone else go this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
NeostarNeko    7

I recorded a few videos which I uploaded to facebook, the sound works fine but you have to make sure you don't cover the tiny mic.

As for the headphone this is a very big problem, it seems like something is either not connecting or switching. I have tried both a V-Moda remote remix and a Creative EP-630 which don't work :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon O    396
I recorded a few videos which I uploaded to facebook, the sound works fine but you have to make sure you don't cover the tiny mic.

As for the headphone this is a very big problem, it seems like something is either not connecting or switching. I have tried both a V-Moda remote remix and a Creative EP-630 which don't work :)

Do you have the same problems with a stock rom?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon O    396
Tried it on the stock b135, b136 and also the mongolia b137 rom, all have the same problem :)

This is what I have found too. A serious bug that Huawei have missed :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
jevel    0

Updated my recovery to latest from XDA, download the zip and drop it to the FAT partition on my card. Insert the card and install the ROM. Phone turns on after installing, stuck at the Huawei logo.

Tried searching about as I seem to remember reading something about this, but can't find anything. Any advice?

-KJ

Share this post


Link to post
Share on other sites
primozkoco    0
Updated my recovery to latest from XDA, download the zip and drop it to the FAT partition on my card. Insert the card and install the ROM. Phone turns on after installing, stuck at the Huawei logo.

Tried searching about as I seem to remember reading something about this, but can't find anything. Any advice?

-KJ

you have to wait a little longer. Mybe you didnbt ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
jevel    0

Thanks for your quick reply.

Define "a little longer"? I have waited fifteen minutes now. Never seen anything take this long on any phone...

-KJ

Share this post


Link to post
Share on other sites
jevel    0

I kinda understood that as well... :)

Tried CM7 now, and that installs without a hitch. Could there be something with this specific ROM?

-KJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.