• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Security Alert - Three network

1 post in this topic

Posted (edited) · Report post

Three network.

Factory reset, followed by logging into the mobile gmail website using the default Android browser, I typed the username and password in as normal, however the page came back with a login error, but and this is the unusual bit, the password I had typed in was prepended to the username in the login name field that I had typed in, e.g., I typed in:

login: myloginname

password: foobarbaz

And the page was returned with a login error:

login: foobarbazmyloginname

password:

This is the second time this has happned to me, the first time I let it pass thinking perhaps I had accidentally typed the password into the username text box. However this time I remembered seeing the '*' chars as I typed the password in. So there was no error.

Encrypted internet connections are not implemented on the ZTE Racer: http://androidforums.com/zte-racer/321936-...pn-working.html

Save returning your Three Racer and asking for a refund, the advice then has to be change your password immediately!

Edited by honeypot62
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.