Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Need Help Flashing New recovery image

2 posts in this topic

Posted · Report post

Hi, I have an lg gt 540 with quarx 2.1 rom installed. so I have fast boot and clockwork recovery 2.5 flashed......... I want to upgrade my rom though to a swift 2.3 rom but my current version of clockwork recovery doesn't let me. always errors. I have read I need the new 3+ clockwork recovery to flash and I have downloaded it but can't manage to flash it to my phone...... I have treid using adb shell with fastboot but it errors and says....... fastboot.exe-unable to locate component. this application has failed to start because AdbWinApi.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.

I have reinstalled a lot of times. what am i doing wrong? please help thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Copy the adbwinapi.dll and adbwinusbapi.dll files from the platform-tools directory to the tools directory. Then fastboot should work.

Jack

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.