• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

New CyanogenMod 7 Problem

5 posts in this topic

Posted

I have followed the guide step by step by first installing fastboot rom then restart in fastboot mode (Hold the camera button at power on) to install the latest 2.3.4 CyanogenMod 7 by MU4RIK. It installs without any errors. But when I restart the phone, it shows SwiftDroid logo and then it just gets stuck on the CyanogenMod 7 screen. I have waited more than 20 min but it never gets past it. I even tried recovery method but same problem. Also I have never installed any other rom except the official 2.1 with fastboot. Any ideas on how to fix this?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have followed the guide step by step by first installing fastboot rom then restart in fastboot mode (Hold the camera button at power on) to install the latest 2.3.4 CyanogenMod 7 by MU4RIK. It installs without any errors. But when I restart the phone, it shows SwiftDroid logo and then it just gets stuck on the CyanogenMod 7 screen. I have waited more than 20 min but it never gets past it. I even tried recovery method but same problem. Also I have never installed any other rom except the official 2.1 with fastboot. Any ideas on how to fix this?

if i were you, i would try to wipe the dalvik cache.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

if i were you, i would try to wipe the dalvik cache.

Tried that already......

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I finally got it working by doing "wipe data/factory reset" in Recovery Mode.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I finally got it working by doing "wipe data/factory reset" in Recovery Mode.

It is always suggested that you do this when changing from one rom version to another. (You will find 99% of guides state that you should do a "Data Wipe" or such before the final boot)

Edit: At the very least you need to wipe the cache partition and the dalvik cache, you may be able to get by without wiping the data partition but only if you do BOTH of the previous.

Edited by Stephen J. Knill
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.