• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Website Update - Monday 11th July 2011

253 posts in this topic

Posted

Warning: assert() [function.assert]: Assertion failed in /home/www/www.modaco.com/sphinxapi.php on line 297

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/www.modaco.com/sphinxapi.php:297) in /home/www/www.modaco.com/secret/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 105

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/www.modaco.com/sphinxapi.php:297) in /home/www/www.modaco.com/secret/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 120

got the above by searching for tpt in the zte blade rom forum

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

You can select 'Simple' from the skin selector on the right, but it's not pretty...

P

Add another simple skin fan. Also maybe it's just my imagination, but when replying and composing posts's, the text entry area seems to be smaller or fixed size? Just seems to take a lot longer composing a longer post, or a post with screenshots because of the constant scrolling up and down. Maybe it's just me.

Simple skin rocks! I don't care about the cover it's the content that matters!

Anil.

PS. Damn 30 secs later and I noticed the blue square arrow thingies.

screen_shot_2011-07-12_at_5.27.05_pm_ab79.png

Edited by Paul
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

got the above by searching for tpt in the zte blade rom forum

Thanks, investigating.

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

got the above by searching for tpt in the zte blade rom forum

Fixed, thanks for bringing it to my attention!

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Please change the color of the icons. Used is very pale. It is difficult to find an updated theme.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Forgive me if I have missed it but how do I search for new posts across all topics?

You used to click the new posts button then click the bottom option for everything??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Oh wow! Simple's fantastic! I'm sorry Paul, I know you've put a long time into this, but simple does rule the day, I'm afraid.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

What happened to the AppToDate website?

I was able to add a counter to the number of AppToDate users, e.g.

www.apptodate.org/counter.png.php?appname=TouchLockPro

and a link to the number of users and DD's:

www.apptodate.org/stats.php?appname=touchlockpro

However, this is no longer working. Will this be fixed or is there an alternative?

Thanks.

Edited by ZuinigeRijder
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What happened to the AppToDate website?

I was able to add a counter to the number of AppToDate users, e.g.

www.apptodate.org/counter.png.php?appname=TouchLockPro

and a link to the number of users and DD's:

www.apptodate.org/stats.php?appname=touchlockpro

However, this is no longer working. Will this be fixed or is there an alternative?

Thanks.

I'll check that out, it looks like that got broken in the migration. TBH, I didn't realise anyone was still using it! ;)

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Tried the site using a android tablet and it is horrible. The navigation is not easy and doesn't not improve experience.

Secondly, tried to make a post and just couldn't so now may have to abandon forum..or only post via a PC.

Billy...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've found the website to be very responsive and fast on the latest version of chrome, all animations smooth etc, and low cpu uage - its awful in Firefox though - slow, freezing up, and cpu ridiculously high.

I like the default skin better than the simple one, there is a little bit too much junk at the top but I like the overall look.

I like the modaco guy!

+1 for separation between pinned topics and the rest. It takes a few seconds to realise where the line is, especially when there are 14 pinned topics like in the blade ROMs subforum.

The mobile site is also extremely good, loads fast and is very easy on the eyes. It might even be better than tapatalk...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Seem to be having issues with login, every time i sign in it comes up with an error but appears to sign me in. However if i navigate into the x10 forum it acts as though i am not signed in so i cant post anything!

Thanks

Steve

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

In this moment the notifications email are formatted:

post-851503-0-81508900-1310543068_thumb.

if i don't read email for 2 day my E-mail box is full (i have a subscription in only one discussion). Is possible to return to older email notification?

post-851503-0-42412100-1310543296_thumb.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yep, another fan of the 'Simple' skin, here. With this, the forum is once again usable on my netbook. Woo-hoo! I can scroll through topics and everything, now! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i like simple skin also, but ive also noticed for you firefox users that firefox in general is useless now and has been since v4, i have 3.x on this laptop and its unstable and takes about 4 mins to start (probably half due to the crazy number of addons and toolbars me gf has added from facejunk and the likes (its her old laptop i use when at hers) but chrome is smooth and buttery on all sites that firefox struggles at, imho firefox is becoming far to much like IE now, bloated slow and unstable. ive started using chrome almost exclusivly now for this reason.

ill be using the normal skin also though paul :) simple is nice though

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Beautiful new site design. Good Job. Gives many ideas.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Lovin the mobile theme cheers paul

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

chrome is smooth and buttery on all sites that firefox struggles at, imho firefox is becoming far to much like IE now, bloated slow and unstable. ive started using chrome almost exclusivly now for this reason.

I use Firefox 5 on the Mac, it works great not "bloated slow and unstable". It doesn't come that way out of the box, users add the bloat. Chrome is a great browser, except for one thing. It only lets you use one search engine in the search field. On the other hand, I have several set up for Firefox 5, google.com. .co.uk .it bing.

I have a question about the mobile site, how do I switch back to the mobile version in my ANDROID browser Miren? I have cleared the cache, made sure the user agent is set to default, I copied the URL of the site from the built in browser, which shows the mobile version, to Miren. But I still get the full site. I have looked for a mobile site button but I can find it. Can anyone help me?

Anil

Edited by Anil k Solanki
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Forgive me if I have missed it but how do I search for new posts across all topics?

You used to click the new posts button then click the bottom option for everything??

I too am finding it dficult to navigate the forum due to the change. I just like to peruse the new posts to keep upto date but can I find this option ? Will someone puit me right.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have a Problem when I click on "Reply". The Quotation is messed up. I'm using Opera 11.50. Is there a solution?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

got:

One more step to access android.modaco.com The security system for this website has been triggered because of a phrase or content in your submission. If you are reading this, you are most likely a human visitor trying to log in or post a comment that triggered the system.

for posting:

very unfriendly security page and no idea how I triggered it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I can't search within a thread.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, having a few problems with downloads from the Cyanogen green V5 post. Wanted to download Kalt Kaffe's GPS fix and it links me back to the main forum window? Had downloaded it before but after partitioning sd card without wiping lost all my new downloads. Hope this can be sorted as am quite partial to a bit of Geocaching and keeps rebooting. Many thanks, Jimsie

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I use Firefox 5 on the Mac, it works great not "bloated slow and unstable". It doesn't come that way out of the box, users add the bloat. Chrome is a great browser, except for one thing. It only lets you use one search engine in the search field. On the other hand, I have several set up for Firefox 5, google.com. .co.uk .it bing.

I have a question about the mobile site, how do I switch back to the mobile version in my ANDROID browser Miren? I have cleared the cache, made sure the user agent is set to default, I copied the URL of the site from the built in browser, which shows the mobile version, to Miren. But I still get the full site. I have looked for a mobile site button but I can find it. Can anyone help me?

Anil

The Mac version of Firefox, while still a huge memory hog in my experience, does seem more performant.

re: switching to the mobile site, on the right there is a 'Skin and Language' box which should let you switch to the skin you desire.

I too am finding it dficult to navigate the forum due to the change. I just like to peruse the new posts to keep upto date but can I find this option ? Will someone puit me right.

This SHOULD be the 'View New Content' button on the right, but it doesn't appear to work as expected. I'll look into it.

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.