Jump to content
Sign in to follow this  
Mr_K

Help!My MT can NOT boot normal

Recommended Posts

I just tried to download Acer_LiquidMT_3.026.01_EMEA-GEN1_03.26.02.bin file to my LMT with ADT. After a reboot, it halted and left the message below:

==============================

| SD Download mode |

==============================

OSBL version SSS=A4-03.08.04 #0 #0 #0 #0

SD Image Download Procedure...Failed!IMAGE_DIR_NOT_FOUND

And it vibrated continuously.

I'v tried the key combos to boot from the USB AMSS Download Mode, Bootloader Mode or Recovery Mode, but it didn't work.

Can anybody give me some tips?

Maybe I can copy some boot files to my SD card and let it work?

Then how should I make the SD card?

Edited by Mr_K

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solved!I just forget to copy all the bin files and directories to the SD cardlaugh.gif

Cool :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solved!I just forget to copy all the bin files and directories to the SD cardlaugh.gif

Hello, I have the exact same problem, and I'm just wondering what you mean by directories. Did you put the "acer_ug" directory on a clean formatted sd card? Beacause that's what I do, and it still gives me the error message!

Edit: Solved. Its was a corrupt sd card.

Edited by köttflöjten

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×