• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[2/Nov/11] Android 2.3.7 Gingerbread (Swiftdroid) CM 7.1 For LG GT540 [New Method]

124 posts in this topic

Posted · Report post

Hi I'm about to start the update on a cousin's gt540 and before going ahead with the procedure I just wanted to know if it makes any difference if

1. I am on stock 1.6/2.1 ROM

2. Whether I am rooted already or not( I have not rooted).

3. Also if I am looking to keep this as my permanent rom is there any need to install CWM? or does it install automatically?

4. Thanks to the developer!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hello, I'm new here, congrats on your efforts to help us simple minded users!

I have completed the update succesfully, 2.3.5 is working fine, but I have one question: where is the screen calibration option? When I try to type the wrong letters keep getting pressed all the time. I have huge fingers and in 2.1 the screen calibration option helped quite a bit. I cannot find it in this mod. where is it? Please help cause right now it is almost impossible for me to write an SMS.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hello, I'm new here, congrats on your efforts to help us simple minded users!

I have completed the update succesfully, 2.3.5 is working fine, but I have one question: where is the screen calibration option? When I try to type the wrong letters keep getting pressed all the time. I have huge fingers and in 2.1 the screen calibration option helped quite a bit. I cannot find it in this mod. where is it? Please help cause right now it is almost impossible for me to write an SMS.

Try GO Keyboard from the market,it works well on my racer running CM :rolleyes:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Thanks man for complete tutorial and file links. Worked good here.

edit : can't find where to change the amount of screens of homescreen ?

Neither can find where to change the shortcuts you have on the menu bar at the end of the screen on every home page

edit : using adw launcher solves every problems

Edited by tamere22
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hello, I'm having some problems, maybe I broke my cell phone =/

I'm stucked at step 10, the last line in KDZ is: 07:08:48 : 3GQCT : wParam = 205, IParam = 133

My Cell phone is stucked in the black screen that is write "Download Mode"

And thats it, now its 07:44 , im waiting now for 36 minutes.

What should i do?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I disconected the cellphone from the pc,

I removed the bactery and tried to turn on but the cell phone freezes at LG logo.

Doesnt start the android. Any helps?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

does anyone else has problem with the bluetooth headset since 2.3.7, or am I the only one?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I solved the problem, dont know exatcly what i did, I instaled a lot of drivers and LG oficial programs, and tried to install fast boot again with KDZ and worked (The cell phone was stucked on LG LOGO and KDZ worked)

After Instaling the Fast Boot i runed the Android 2.3.7 program with no problems, and now is everything okay.

Sorry for my bad english.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The link for the 2.3.7 download sends me to a casino site,what's that all about????:blink:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

it there a way to remove or replace the browser button on the screen? and if yes the how?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Have the same problem with Gorantz about the computer reading the file as an Unidentified Device and staying there for a long time. I tried downloading the thing from the first page, but that didn't work either. Anybody have a clue?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Have the same problem with Gorantz about the computer reading the file as an Unidentified Device and staying there for a long time. I tried downloading the thing from the first page, but that didn't work either. Anybody have a clue?

what version of windows?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It's Vista 64-bits, I've tried installing a lot of GT540 drivers, but it still doesn't work when my computer tries to find the drivers. It reads my phone as 'Android' though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Awsome work - just finished the Upgrade from 2.1 Europe Open without any problems !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

im having the same problem as insatiable which is im running vista 64x and everytime i plug the phone in it starts to reinstall the drivers which have been installed 100s of times as with aboved named when i now plug in though it does say android but still searches for drivers

edit:- when start up the program for the update followed all instructions and when i get to the end with both install and update all it reads is waiting for device and with both it was left for just over a hour with each

Edited by bozie1
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

im having the same problem as insatiable which is im running vista 64x and everytime i plug the phone in it starts to reinstall the drivers which have been installed 100s of times as with aboved named when i now plug in though it does say android but still searches for drivers

edit:- when start up the program for the update followed all instructions and when i get to the end with both install and update all it reads is waiting for device and with both it was left for just over a hour with each

You need to be using a 32bit OS,i had the same probs but then i used it through XP 32bit and the problems vanished.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I insatalled 2.3.7 on my lg and it works great but I have some questions.1.how to change menu style?I want to arrange icons in menu but on 2.3.7 I can't make a new group.2.How to change desktop design?I only can move icons on desktop no other options

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

WiFi does not work anymore.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

sir i am getting one problem while installing 2.1 to 2.3.7 . i have install fastbooT process successfully but when i tried to connect the PC (WIN 7 64 BIT) throught the the fastboot it says waiting for device i waited for more than 1 hour but it isn't connected. so tell me sir what should i do now. PLEASE HELP ME SIR.

Edited by ritikroshan420
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

????!!!!!!

Edited by Filiposki
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

..

Edited by Filiposki
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi... I INSTALED ALL THIS IN MY PhONE ..it works GREAT , but have just one problem ... when i connect my phone with my computer and when i click on my phone "TURN ON USB STORAGE" the phone not connect with a PC ..IT RESTARTING .. i try many many times .. and its still that promblem ... so i cant connect my phone with my computer.. PLEASE IF SOME ONE KNOWS SOMETHING TO FIX THIS HELP ME >>.. and i m sorry for my BAD ENGLISH .

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hello all, I installed it and everything works fine, but I don't see the Market. I installed vending.apk that is in system/app, restarted my phone and still there's no Market. Any suggestions?

EDIT: My problem solved. I installed vending.apk one more time and restarted my phone twice. There still was no Market. After ~5-10 minutes I checked my phone and vuala - Market is there.

Oh, and before I noticed that Market is already in my drawer I tried to add Market widget on my homescreen. Maybe that helped...

Edited by GYNGA
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

First of all a huge thank you, i did it all worked fine except one little iritating thing. At start when i changed the laguage some icons inside the main menu stayed in Russian... i tried all English versions all the same problem, then i saw u had the icons in Spanish ! When i changed EVERYthing changed in spanish.... i want all of them on English .... is that possible plz ? Thanks again !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I've used ProxyDroid to access my office proxy when my GT540 using Cynogenmod 2.3.4. But after I update my GT540 to 2.3.7, now Ican't access my office's proxy again. Anyone can help me to fix this ? Or any application for private proxy access using domain and user+password access ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.