ITiBoI

Orange San Francisco only shows boot screen

Recommended Posts

ITiBoI    0

Hello,

I think I did something very stupid. I got an Orange San Francisco (GEN 2) and upgraded it with a updater from Bouygues Telecom to Android 2.2 (I did not want to root my phone me stupid).

As I found it really cruel I decided to get back to old Stock ROM. So I rooted my phone via z4root, installed clockwork via ROMManager and downloaded the correct firmware ( OUK_P729BV1.0.0B10) from here. After restoring it via Clockwork the phone the phone shows a green/blue ZTE-Blade screen but does nothing. I guess I bricked my phone (don't I?).

Searching around I found this thread. Now I do not know what I should do. I do not get into Clockwork; when I press power + vol. down I just get the boot screen described above.

What should I try next? I do not want to do something wrong again..

I hope you can give me a hint. Should I just try all possibilities in this thread? Or can you tell me that all tries will be without any result?

Thanks in advance :)

ITiBoI

Share this post


Link to post
Share on other sites
k0zmic    60

Please clarify a few things.

Was the phone Gen 1 or Gen 2 to begin with? It's because I'm sure Orange San Francisco's are 2.1 and Gen 1 to begin with. The European variants are Gen 2 and Froyo usually e.g. Sapo A5.

Try method 2 which is fastboot to begin with but make sure you know for sure whether the phone is Gen 1 or Gen 2 so you don't flash the wrong recovery.

Edited by k0zmic

Share this post


Link to post
Share on other sites
ITiBoI    0

Please clarify a few things.

Was the phone Gen 1 or Gen 2 to begin with? It's because I'm sure Orange San Francisco's are 2.1 and Gen 1 to begin with. The European variants are Gen 2 and Froyo usually e.g. Sapo A5.

Try method 2 which is fastboot to begin with but make sure you know for sure whether the phone is Gen 1 or Gen 2 so you don't flash the wrong recovery.

Thank you very much for your fast response :) As I wrote the phone is Gen 2 and I tried all methods as you've suggested and it worked with the third method :)

EDIT: Is there any possibility to mark this thread as solved?

Edited by ITiBoI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.