sweetipie92

PLEASE HELPP

4 posts in this topic

Hi guys,

long story... bascically left dell to go compeltly flat... went to charge it this morning after it being flat fo 8+hours.... when i plugged it in nothin happend apt from the 3 led buttonns flashing?

I cant seem to get the usb to connect via fast boot either cause i thougj it was the led fix?

Cna someone help me BADLYYY :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys,

long story... bascically left dell to go compeltly flat... went to charge it this morning after it being flat fo 8+hours.... when i plugged it in nothin happend apt from the 3 led buttonns flashing?

I cant seem to get the usb to connect via fast boot either cause i thougj it was the led fix?

Cna someone help me BADLYYY :D

try removing your battery and plugging in.. did you have custom recovery installed??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had custom software on there , i think it may have been streak droid..... ive tried that and it just continues to flash and doenst turn on ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had custom software on there , i think it may have been streak droid..... ive tried that and it just continues to flash and doenst turn on ?

connect it to your computer and leave it for 10 mins

then connect it to the power supply normally.

the software you have on shouldn't make a difference.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.