TripNRaVeR

[ROM] [08-10] TripNMiUI 105.235.U.B71 | TripNMiUI [email protected]

Recommended Posts

christhes    2

Anyone using application that makes direct dial???

If i press the green phone on dialer one i have a reboot.

Was ok on 1.5

Except that all perfect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ginger5    1

Fonts change works fine here with theme manager.

Reboot ur phone 2 times and fix permissions,it should work then i think.Otherwise use 'font changer for root'.

Hope it helps.!!

Regards.

How can change fonts from theme manager? I go there but it shows only theme..

Sorri for questions, I am not much know about phones :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
JoWannes    1

Many thanx, Trip!

Few bug reports:

I'm not able to enter the sound settings -> com.android.settings craches, so I can't set my ringtone or something else...

Update: Fixed after full sweep. Strange.

Automatic brightness doesn't work properly (fixed brightness = no problems)

Initial configuration wizard after first run is gone? Was quite handy..?

Edit: Maybe it's better without, dunno...

Rom is fast (overall performance is good), I don't have the wifi disconnects mentioned above. :)

I upgraded from TripNMIUI 1.8.3 Froyo, using WB's guide and FTF bundle...

Unfortunately, MyBackupPro wasn't able to restore most of my app data... :(

Edited by JoWannes

Share this post


Link to post
Share on other sites
fr3nlysmil3    3

Many thanx, Trip!

Few bug reports:

I'm not able to enter the sound settings -> com.android.settings craches, so I can't set my ringtone or something else...

Automatic brightness doesn't work properly (fixed brightness = no problems)

Initial configuration wizard after first run is gone? Was quite handy..?

Rom is fast (overall performance is good), I don't have the wifi disconnects mentioned above. :)

I upgraded from TripNMIUI 1.8.3 Froyo, using WB's guide and FTF bundle...

Unfortunately, MyBackupPro wasn't able to restore most of my app data... :(

sound setting is working fine, may be you changed something

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cyberman_NI    77

Many thanx, Trip!

Few bug reports:

Initial configuration wizard after first run is gone? Was quite handy..?

Come on man, seriously? :mellow:

Share this post


Link to post
Share on other sites
RyanWong    0

Hi,

Can someone do me a favor?

I tried to move pocket legends it.However,it cannot be moved.

Can someone try to install and move it to see if it is my problem or bug for APP2SD?

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cyberman_NI    77

Any Swype fan's get it working this rom?

I have the APK v3.6 file although it installs ok but it complains about a licence. I don't know how many beta's I signed up for but still gives bother.

I know you could use Titanium Backup Pro and freeze it, but never worked for me.

I prefer it over SlideIT, so if someone can help I would be very greatful :)

Edited by Cyberman_NI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ohmna    0

Any Swype fan's get it working this rom?

I have the APK v3.6 file although it installs ok but it complains about a licence. I don't know how many beta's I signed up for but still gives bother.

I know you could use Titanium Backup Pro and freeze it, but never worked for me.

I prefer it over SlideIT, so if someone can help I would be very greatful :)

I think what I did was go select android keyboard -> click the disable swype button -> exit the installer -> click the installer again. After that it showed that there is a valid license and I just set it to swype from android keyboard again. The installer is a bit finicky and buggy I think so play around with it a bit if this doesn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jpminou    171

Gpu overclocked???we have now The most responsive screen on x10 :D

No one issue,all is working,camera auto focus working+flash.

Wifi is ok but i didn't test it for long time .

Quadrant first run 1472.

Recorder in call is ok tnx Trip.

No one thought that we could have this speed on our X10 but with Trip nothing impossible.;)

edit : confirmed no wifi disconnection,working perfectly.

Edited by jpminou

Share this post


Link to post
Share on other sites
BigD18t    21

Fantastic work Trips thanks, so far for me everything is great, Wifi works fine, no disconnects, Panorama app working a treat without having to flash the fix, i just used the fixed app from XDA.

Share this post


Link to post
Share on other sites
l0tech    10

I'm really not one to jump on the bandwagon and go crazy over a rom, but I'm SERIOUSLY impressed with this. I've tried many roms and infact, I've come from your reliable froyo MIUI and this is by far the best rom I've tried so far.

Things I've found:

Auto brightness does not work and sets brightness to 0%. If you accidentally press this, hold the phone under a direct light to see the screen and fix it through the brightness slider in display settings.

If you change the SMS theme to list instead of bubble, the text colour gets pretty funky (heavy shadow) and the old froyo style option to change the colours have gone, but the bubble layout works 100%. No biggie, just like the list view myself.

Seriously one of the most complete roms out there and the responsiveness is simply incredible. Madly impressed, feels like a new phone.

Thanks Trip and thanks MIUI team.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SleepyX10    0

Hi everyone!

The way to install this rom (I'm on Iris Froyo) is the same that for Iris 1.5?

(Install zip trough xrecovery, pull out battery, then power on the phone after at least 30 seconds)

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
magicyoda    3

Hi everyone!

The way to install this rom (I'm on Iris Froyo) is the same that for Iris 1.5?

(Install zip trough xrecovery, pull out battery, then power on the phone after at least 30 seconds)

Thanks

Yes & Install kernel & baseband .71 after that

Share this post


Link to post
Share on other sites
NoDiskNoFun    3

hey trip,

rom is great but i'd to format data system cache and dalvik and reinstall it cause it reboot all the time, but now it works =D (before i was on iris 1.5)

oh and btw tiger gba and every other gba emu FC on loading game, would you fix it (if you want it to do) thx

Share this post


Link to post
Share on other sites
SleepyX10    0

Yes & Install kernel & baseband .71 after that

So, bb71 and new kernel are not included in the zip that i can download in the first page?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any help? smile.gif

Hi guys, I have a BIG PROBLEM. I've flashed the new Iris with xrecovery, X10i_3.0.1.G.0.75_BB+Kernel with flashtool (after removed the battery and waited 30sec). The rom startup, then after a few seconds when it acquires network (VodafoneIT) it reboot. I tried without SIM and it works good. The reboot happens also with rooted stock GB.

Up :P

Edited by RainbowSixIT

Share this post


Link to post
Share on other sites
Moritd    7

Very Smooth rom best ever for playing no lag at all thx alot

Share this post


Link to post
Share on other sites
InSaiyanOne    28

Fonts are changing in my rom. Been a while even when others said it worked it didn't for me. No issues yet with wifi disconnecting after setting up the AP and then setting the advanced options to never sleep. Still testing and installing apps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.