• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

ZTE blade does not turn on after update

12 posts in this topic

Posted

Hello everyone, I wanted to ask for help to the community to try to solve my problem. Yesterday I upgraded my ZTE bladee restart does not turn on. The image of the android remains fixed and does not work even with the green button to turn off and the volume down button. help

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hello everyone, I wanted to ask for help to the community to try to solve my problem. Yesterday I upgraded my ZTE bladee restart does not turn on. The image of the android remains fixed and does not work even with the green button to turn off and the volume down button. help

You could try removing the battery and replacing it after a couple of seconds. If it is still stuck on the green android then you will need to follow the debricking advice in the post above !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You could try removing the battery and replacing it after a couple of seconds. If it is still stuck on the green android then you will need to follow the debricking advice in the post above !

Unfortunately it does not work. Android remains on the green but is stationary. Does not work either by pressing the two volume buttons. I think you can solve.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

solved with this guide

narrow escape thanks to all ... ... :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sorry again. I can not install the ROM. ZTE is one of my blades purchased from spain gen2. I will installing the wrong firmware? ask info thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hello everyone, I wanted to ask for help to the community to try to solve my problem. Yesterday my idea ZTE blade restart and hang does not turn on. The image of the android

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sorry again. I can not install the ROM. ZTE is one of my blades purchased from spain gen2. I will installing the wrong firmware? ask info thanks

Are you flashing gen 2 ROMs? If you are flashing cyanogen mod then make sure that your system partition is large enough to accommodate it (it will say on the thread).

Hello everyone, I wanted to ask for help to the community to try to solve my problem. Yesterday my idea ZTE blade restart and hang does not turn on. The image of the android

Have you followed the guide suggested at the top of the thread?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

,my idea zet blad is hang.....then stard but not fully started and showing the green android and idea sombol and not stard

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

pleaase help me................

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Have you tried the How to unbrick a ZTE Blade that is listed at the top of the Blade forums?

Also a bit of forum eticete don't bump a thread within a few minutes of making a post. You only bump if your thread gets buried.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i dont know.............

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.