• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

ask vader

10 posts in this topic

Posted

Hi,

On my Dell Streak with 1.9.1 Streakdroid, I can't get the flash on http://vader.starwars.com working no matter what I do.

Can anyone try it for me ?

Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It's working for me.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It's working for me.

thank you.

how did you achieve it ?

which browser ?

can you send me your browser settings ?

on mine, I only see the initial page but darth vader does not appear. when I enter a question, it does nothing.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'd appreciate any help

Please...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

on mine, I only see the initial page but darth vader does not appear. when I enter a question, it does nothing.

Same thing here. Sorry, no fix to offer. (Simple Streak 1.2 with performance update)

kraz

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is you flash plugin always on or "on demand"

Try changing it

Try the stock browser and try clearing cache. Try using the site after a clean re-boot

Also check that you have the latest flash version :)

Hope something here helps

Is it even flash? HTML5?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I am using the stock browser and latest adobe flash is installed.

how do I set "always on" for flash ?

what if it's HTML5 ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It is HTML 5 meaning that it has nothing to do with Flash.

And it doesn't work on my Streak ;)

1.9.0

Sorry, not much I can do to help you :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

no prob.

thank you; you did more than I expected :)

and it's not so important. especially if I am not the only one.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I get the site to load in Dolphin with Desktop UA string. But after I enter a question and hit ask, nothing happens.

Off topic, but while I have the ear of those affiliated with the Rebel resistance...

You should totally check out my new Star Wars Streak 5 theme cool.gif

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.