Sign in to follow this  
mrmrmrmr

ask vader

Recommended Posts

It's working for me.

thank you.

how did you achieve it ?

which browser ?

can you send me your browser settings ?

on mine, I only see the initial page but darth vader does not appear. when I enter a question, it does nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

on mine, I only see the initial page but darth vader does not appear. when I enter a question, it does nothing.

Same thing here. Sorry, no fix to offer. (Simple Streak 1.2 with performance update)

kraz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is you flash plugin always on or "on demand"

Try changing it

Try the stock browser and try clearing cache. Try using the site after a clean re-boot

Also check that you have the latest flash version :)

Hope something here helps

Is it even flash? HTML5?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using the stock browser and latest adobe flash is installed.

how do I set "always on" for flash ?

what if it's HTML5 ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is HTML 5 meaning that it has nothing to do with Flash.

And it doesn't work on my Streak ;)

1.9.0

Sorry, not much I can do to help you :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.