• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Hardware fault?

6 posts in this topic

Posted · Report post

I have a 53 model hannspad that I got from ebuyer. I currently have flashback 7.2 on it and have also used hannstitan 0.3.1.

On both ROMs I've experienced issues with the unit switching itself off (as incompletely powering off, with even the power light off). I believe I may also have experienced this on the standard ROM, but can't really remember as it was so comparitively unresponsive I only had it on for a matter of a couple of hours.

Having done a little testing with FB7.2 it only occurs when the device is in use and then it's quite variable (can be within 10mins of using can be a couple of hours). My gut feeling is that it's hardware based as the problem has occurred in the 2 ROMs I've tried (albeit to varying degrees); has anybody else experienced any similar problems?

As an aside, apart from the switching off the unit is excellent when combined with FB7.2

Cheers

Tryster

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

gutted for you mate, i think it happened to me once, but i change the turn off screen setting to never or 30 mins, whichever one it is, and hasnt happened since, but it could be coincidence, i might hav not flashed it properly

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have a 53 model hannspad that I got from ebuyer. I currently have flashback 7.2 on it and have also used hannstitan 0.3.1.

On both ROMs I've experienced issues with the unit switching itself off (as incompletely powering off, with even the power light off). I believe I may also have experienced this on the standard ROM, but can't really remember as it was so comparitively unresponsive I only had it on for a matter of a couple of hours.

Having done a little testing with FB7.2 it only occurs when the device is in use and then it's quite variable (can be within 10mins of using can be a couple of hours). My gut feeling is that it's hardware based as the problem has occurred in the 2 ROMs I've tried (albeit to varying degrees); has anybody else experienced any similar problems?

As an aside, apart from the switching off the unit is excellent when combined with FB7.2

Cheers

Tryster

i have 2 tablet, one with Flashback is having this problem the other Gtacomb doesnt have it, not sure if its the tablet or the ROM. I think i will install Gtacomb to find out.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i have 2 tablet, one with Flashback is having this problem the other Gtacomb doesnt have it, not sure if its the tablet or the ROM. I think i will install Gtacomb to find out.

I eventually returned mine to eBuyer and had it exchanged for a new one after they verified the fault. I've since moved to Gtacomb anyway due to some stability issues with Flashback, so it's probably worth seeing if that resolves your issue.

Good luck

Tryster

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I eventually returned mine to eBuyer and had it exchanged for a new one after they verified the fault. I've since moved to Gtacomb anyway due to some stability issues with Flashback, so it's probably worth seeing if that resolves your issue.

Good luck

Tryster

actually i realized today that it occurs on gtacomb too. not sure why, only happens after device goes to sleep for couple of ours. didnt test it on stock ROM unfortunetaly.

since i bought them second hand i doubt i can exchange them under wsrranty.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

actually i realized today that it occurs on gtacomb too. not sure why, only happens after device goes to sleep for couple of ours. didnt test it on stock ROM unfortunetaly.

since i bought them second hand i doubt i can exchange them under wsrranty.

ok found out that the Honeycomb ROMs have this issue, if you turn off WIFI before turning the screen off you won't have this problem at all.

Now I am looking to see if there's a workaround for this on the net. Seems developers still need time to perfect honeycomb on this.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.