• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Root Alcatel OT-890D HELP

1 post in this topic

Posted · Report post

Hello, tried to root Alcatel OT-890D but it keeps window freezing on "waiting for device" I already followed some tips such as:

"Turn USB Debugging OFF

Click Root

When it says: Waiting for Device, Turn USB Debugging ON

It'll now run RATC

When it says: Starting ADB Server...

Turn USB Debugging OFF

Turn USB Debugging ON

Turn USB Debugging OFF

All BEFORE it says "Waiting for device..." again"

and this

"If you're having issues with "wait for device" or if RATC is looping, try this

Unplug your USB Cable

Go to Settings > Applications > Development

Uncheck USB Debugging

Plug in your USB Cable

Unplug your USB Cable

Check USB Debugging

Plug in your USB Cable"

Still freezing in waiting for device. Also I cannot seem to find anywhere usb drivers for it as in device management is with a yellow exclamation mark..

Any ideas onn what to do??

Thank you in advance :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.