voyteckst

[STOPPED] CyanogenMod Beta2 Omnia 2 (updated: 04.05.2012)

Recommended Posts

jingang    20

where can i find a new sd.cpio.gz ?:blink: i mean how can i Unpack there ext4.tar.gz??:blink:

Edited by jingang

Share this post


Link to post
Share on other sites
pessoa    2

guys...

http://87.229.73.80/zImage, the link you guys are posting, is the same from an update dated 2011-01-19...

Shouldn't the zimage have to change since the kernel was updated??

Or the link was updated??

Sorry... but I'm having some trouble on installing and I was wondering if it wasnt because of the zImage...

Edited by pessoa

Share this post


Link to post
Share on other sites
dabiz    0

guys...

http://87.229.73.80/zImage, the link you guys are posting, is from an update dated 2011-01-19...

Shouldn't the zimage have to change since the kernel was updated??

mmm I pick the link from main page, on the whole package is a version with the actual one I think

Share this post


Link to post
Share on other sites
alabama20    32

Is the people still on the pink screen?

Mine is still pinky :D (now is about 12min later after starting haret)

Share this post


Link to post
Share on other sites
erikcas    108

guys...

http://87.229.73.80/zImage, the link you guys are posting, is the same from an update dated 2011-01-19...

Shouldn't the zimage have to change since the kernel was updated??

Or the link was updated??

Sorry... but I'm having some trouble on installing and I was wondering if it wasnt because of the zImage...

zImage is updated read the site

Share this post


Link to post
Share on other sites
longsin    7

i run the system, first screen is pink, wait 1min ,then appear "android", very good !!the time appear my time zone,i did setting time, it auto appear chinese,thank devs!

Share this post


Link to post
Share on other sites
nikkotsoi    35

i run the system, first screen is pink, wait 1min ,then appear "android", very good !!the time appear my time zone,i did setting time, it auto appear chinese,thank devs!

how do u do that?

do you use the separated zimage or the whole pack?

Share this post


Link to post
Share on other sites
sambosat    3

I run Haret from o2beta folder and installation starts after I see the pink screen then it restarts then WM starts again I click haret again and then it does the install again and pink screen then restart what am I doing wrong please

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nexere    0

myns pink aswell am i suposed to be reformating the sd card as ext4? i don't get what it means by "mount" i think im doin it wrong lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
rom_omnia2    11

PINK SCREEN here was about 3 minutes, now is in Android logo, loading, about 8 minutes so far. Still loading, Seems to be ok, running at My Storage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.