voyteckst

[STOPPED] CyanogenMod Beta2 Omnia 2 (updated: 04.05.2012)

5247 posts in this topic

In zip file I have zImage:2558272 Byte, separately zImage from http://87.229.73.80/zImage have size: 2296400 Byte, which is right?sad.gif

From zip package.

If You have problems, remember to set correctly mmcblk device!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pink screen not dissapearing?

here is a hint from readme.txt:

4. In startup.txt change this entry: root=/dev/mmcblk0p2 to Your android partition.

Note: mmcblk0 is now SD card, mmcblk1 is My Storage.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites
From zip package.
 

What about this one:  

Attention! In the case your zip file does'nt contain the zImage kernel, download it separately from HERE.

Edited by rom_omnia2
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pink screen not dissapearing?

here is a hint from readme.txt:

4. In startup.txt change this entry: root=/dev/mmcblk0p2 to Your android partition.

Note: mmcblk0 is now SD card, mmcblk1 is My Storage.

Mine is working :D It's just backwards now it's booting and there is the shiny Android Logo :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Geez... How long does it take to the pink screen go away??? 3,5minutes now, still pink screen...

Am I doing something wrong??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Geez... How long does it take to the pink screen go away??? 3,5minutes now, still pink screen...

Am I doing something wrong??

Yes it should disappear about 1-2 minutes or less

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes it should disappear about 1-2 minutes or less

Bageez...

So, I guess I'm getting the partition name wrong... any way to confirm it??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh gosh it's fricking fast :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Bageez...

So, I guess I'm getting the partition name wrong... any way to confirm it??

READ THIS:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes it should disappear about 1-2 minutes or less

If you have Pink screen for more than 30 sec please hit the screen

Sandor

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

WE GOT A PROBLEM?

ZIMAGE uploaded out of zip file have 2.2 MB

(The link is right below Note 2)

ZIMAGE uploaded in zip file have 2.4 MB

Edited by rom_omnia2
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine is working, i install from ubuntu, i use the zimage from the complet package, on the startup.txt i use mmcblk1p7 (my storage)

Seems to be fast

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dude... I saw that, but, i'm wondering if my partition have some other name or something...

that's WHY i asked if there is a way to confirm it's name...

If you are in Linux, run this command:

fdisk -l

and post the result here, if possible, tell us what is your partition running Android

Edited by rom_omnia2
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do we know the number of the partition? I mean, in mmcblk1pX which is the value of X? I had set to 2 on the last version but now it doesn't seems to work...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The new startup.txt has a unique line.

The old one had 5 different lines for each "Set" line.

Is it correct?

(i'm sure about my partition name, becouse it was working for Beta1).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh gosh it's fricking fast :D

GZ! dude!

any hint about the pink screen problem?

Did you install on my storage?

how did you call your ext partition?

startup entry changed to mmcblk1, right?

;) man I want that so bad!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, mine its working good. mine was mmcblk1p5 in storage... you must have attention on linux wich number is your partiton...

I have a problem with wireless, i can connect to my home wireless, and it stays connected, but cant access the internet.

is anyone having that problem too?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well...

Android LOGO is loading about 12 minutes. I'm using the zimage from out of zip file.

I'm going to reboot and DOWNLOAD AGAIN the beta to use the included zimage, that was out of it when i downloaded.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

GZ! dude!

any hint about the pink screen problem?

Did you install on my storage?

how did you call your ext partition?

startup entry changed to mmcblk1, right?

;) man I want that so bad!

Yes i changed that entry to mmcblk1+thenumberofyourpartition

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes i changed that entry to mmcblk1+thenumberofyourpartition

How long it takes in Android Logo Loading? Thanks in advance.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

My Wifi dont work :S

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

How long it takes in Android Logo Loading? Thanks in advance.

first startup, about 1min,second start, less 40s

i install it in SD,

Edited by longsin
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

wow

i see the android logo already

but it stopped shining for about 10 sec :unsure::unsure::unsure:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well...

Android LOGO is loading about 12 minutes. I'm using the zimage from out of zip file.

I'm going to reboot and DOWNLOAD AGAIN the beta to use the included zimage, that was out of it when i downloaded.

Use the one inside the zip, first time i use the other one and i have the Android logo loading and loading

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.