• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

-------

740 posts in this topic

Posted

can i just install this 1.5v over the other bluemonte v1 without doing all the wipes?cause ill loose all apps and settings again if i do wont i?

yes no wipe required if updating from v 1 , this is a very small update basically because of v1 getting removed.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

v. 1.5 uploading....

all changes will be added to first post for v 1.5 & the possible v 2.0, links will be added when uploaded

Edited by tillaz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

link to v 1.5 added to first post smile.gif

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Two questions :

is there any x9 swype input with portuguese?

How can i backup an ext rom in fat32.

Thank you

EXCELENTE TRABALHO NESTA ROM

Excellent work on this rom

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

First time I have used your rom Tillaz, downloaded version 1.5, I like the rom very much...extremely fast, however...I am finding it extremely difficult to use this launcher, never have used launcher pro before, is it possible to have more than 7 screens with this launcher?

Edited by Navie
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

First time I have used your rom Tillaz, downloaded version 1.5, I like the rom very much...extremely fast, however...I am finding it extremely difficult to use this launcher, never have used launcher pro before, is it possible to have more than 7 screens with this launcher?

7 is the maximum, you can customize the launcher from menu / preferences. or you could download the launcher you like best & set it as default.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

7 is the maximum, you can customize the launcher from menu / preferences. or you could download the launcher you like best & set it as default.

I am getting a Force Close error, this happened after I went to the Link2SD app and chose the ext option 3, the force close happens when I go into my gallery.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I am getting a Force Close error, this happened after I went to the Link2SD app and chose the ext option 3, the force close happens when I go into my gallery.

have you rebooted your phone since selecting the ext 3 option ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

have you rebooted your phone since selecting the ext 3 option ?

Yes, I have got rid of the force close error now, how come I can't view anything in my gallery?...have I done something wrong with the flash?...I have pictures and icons on my SD card etc.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes, I have got rid of the force close error now, how come I can't view anything in my gallery?...have I done something wrong with the flash?...I have pictures and icons on my SD card etc.

wot is happining when you try to view them ? or do you mean they are not there to view ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

wot is happining when you try to view them ? or do you mean they are not there to view ?

When I click on the 'Gallery' app, the app loads, however...when it goes into it there is nothing to display and there is a message saying "There are no items in your collection".

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

When I click on the 'Gallery' app, the app loads, however...when it goes into it there is nothing to display and there is a message saying "There are no items in your collection".

try taking a picture & see if the gallery loads it & then the rest .

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

try taking a picture & see if the gallery loads it & then the rest .

The camera and the camcorder don't work, a Force close message pops up.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

try taking a picture & see if the gallery loads it & then the rest .

The camera only works when the SD card is dismounted...really wierd, I think it has something to do with my SD card being setup using your Link2SD card guide, the system doesn't like it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The camera only works when the SD card is dismounted...really wierd, I think it has something to do with my SD card being setup using your Link2SD card guide, the system doesn't like it.

not sure, its all working for me. try going into link2sd and pressing menu / more / quick reboot

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

not sure, its all working for me. try going into link2sd and pressing menu / more / quick reboot

The SD card I am using now is a 2 GB card, I ordered an 8GB memory card from Ebay so should have it tomorrow or Friday, do I need to use the Link2SD method for the 8GB card?...I will have enough space on the 8GB card just so you know, thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

The SD card I am using now is a 2 GB card, I ordered an 8GB memory card from Ebay so should have it tomorrow or Friday, do I need to use the Link2SD method for the 8GB card?...I will have enough space on the 8GB card just so you know, thanks.

its the internal space on the phone & android that is the problem, as you will notice when you select to move an app to the sd card without link2sd set up it only actually moves half the data, or less in some apps meaning the phone gets full fast, basically using link2sd creates an extra internal memory part but on the sd card so the real internal memory never gets full.

Edited by tillaz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

its the internal space on the phone & android that is the problem, as you will notice when you select to move an app to the sd card without link2sd set up it only actually moves half the data, or less in some apps meaning the phone gets full fast, basically using link2sd creates an extra internal memory part but on the sd card so the real internal memory never gets full.

I guess its a good idea to use it then, I have an idea...i'm going backup my SD card then use your Link2SD guide to format my SD card then re-flash your rom, I have the rest of the apps on my computer so will have to install that way, will see if that solves things, thanks Tillaz.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

So, no wipe at all if i want to install this ROM ok ? just copy to card and install... And it should work as quick as now ... (Am asking, because you know how its done when you reinstall windows without wipe on your computer.. Its a CRAP! :) )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i would say you can just install it over the top but it might have problems ,its best to do all the three wipes .works best.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

do you have this rom on .did you back it up before you try the update. sometimes you can get fc s so best to backup .have also got this on and im okay with it .not updated yet.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Tried this out on my commute into London, but couldn't get the GPS to work at all - is this a known issue?

Thanks,

Adam

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

it works on v1 okay havent tried v1.5.so dont no

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

here is my bluemonte home screen using bumblebee mcsf -blade theme. on v1

post-833729-0-90959200-1317295648_thumb.

post-833729-0-19707500-1317295659_thumb.

post-833729-0-82183200-1317295671_thumb.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Imho the stock camera-app needs fat32-formatted space on the card to work correctly.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.