• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ROM] Factory unlocked ZTE Skate shipped with 2.3.5 [LINKS ADDED]

84 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

and your phone should reboot and stay at the android logo, once that happens you should type 'fastboot-windows.exe boot clockworkmod.img' >>> press enter

and clockwork mod will boot...

once there you can use clockwork mod to do a full nadroid backup, make sure you only share your boot.img, recovery.img and system.img files, the other ones will contain your personal information..

Hi.

After 'adb-windows.exe reboot bootloader', I have android logo, but the command line is waiting for device (see attachment)?

post-933708-0-65396100-1317656492_thumb.

post-933708-0-02834500-1317656808_thumb.

Edited by spigot
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

the rom dump we are trying to get in this post is 2.3.5..... (also this member is using windows 7 )

colonels is 2.3.4.... (using vista)

hopefully this member will have better luck...

if you succeed...... in the filer you should see a clockworkmod folder

20111003162657.png

open it untill you get here.... & them are the three we need....smile.gif

20111003162733.png

Edited by tillaz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hi.

After 'adb-windows.exe reboot bootloader', I have android logo, but the command line is waiting for device (see attachment)?

no problem just unplug your phone and it will reboot. smile.gif

we need to wait for paul or Sebastian to figger out why this is happening as i have no idea ..... huh.gif

EDIT: after looking at the attached pics. you are missing drivers for android phone...

hold on and i will help you install them

Edited by tillaz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ok. No problem. But pc recognize my phone.

post-933708-0-43356600-1317657468_thumb.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

I have driver. Now is everything OK. But what's next?

It's same as this:

post-933708-0-03799600-1317657917_thumb.

Edited by spigot
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

download this http://www.mediafire...f6klgsfpnp4i6m8 (google usb drives from the sdk) extract it to desktop

make sure usb debugging is turned on.

follow the guide until you get to the point where it says waiting for device and phone stops at green android logo.

now press start & right click on my computer or computer witch ever yours says then click manage.

then select device manager.

now under other devices it should say androidphone double click the androidphone then the driver tab & open update driver.

select browse my computer for driver software.

use the browse for driver software to direct it to the usb_driver folder from the android sdk.

then underneath click let me pick from a list of driver devices on my computer.

the box will be empty so press have disc.

now select the drive you have the usb drivers extracted to >>>>> C:\

now direct it to the goole / usb_driver folder. (that you extracted)

it should be ---->desktop / google / usb_driver

open the usb_driver folder & select the android_winusb.inf press ok then next.

windows will give some warning saying if you want to proceed just ignore it & press yes and install.

now there might be two androidphone devices in device manager (one under the other) disable the one that has the yellow triangle next to it by right clicking then pressing disable.

soon as you do that the process should continue and the phone should boot clockworkmod

if not run the process again.

Edited by tillaz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

With google driver it didn't work, but with this one: http://android.modac...rivers-and-adb/

But as I wrote in post #30 nothing else happened

Edited by spigot
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

With google driver it didn't work, but with this one: http://android.modac...rivers-and-adb/

But as I wrote in post #30 nothing else happened

unledktn.png

this shows it has no drivers installed for other devices / android. that is wot the yellow caution sign next to it is indicating

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

I don't see your image, but now I don't have problem with driver, I installed usb driver and everything is OK. But after then, I'm stuck as ColonelZap in this thread: http://android.modac...00#entry1815400

Look at post #30

Edited by spigot
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

1. Connect phone to pc (pic1)

2. run: adb-windows.exe reboot bootloader (pic2)

3. pic3

4. run: 'fastboot-windows.exe boot clockworkmod.img (pic4)

5. nothing happens - android green man is still there

post-933708-0-52381100-1317659561_thumb.

post-933708-0-27493500-1317659567_thumb.

post-933708-0-81121000-1317659594_thumb.

post-933708-0-19065300-1317659600_thumb.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I don't see your image, but now I don't have problem with driver, I installed usb driver and everything is OK. But after then, I'm stuck as ColonelZap in this thread: http://android.modac...00#entry1815400

Look at post #30

wait for the page to fully load and it should pop up, i know this because it the same thing that woz stopping me rooting <waiting for device>

after i installed the drivers for other devices / androidphone it continued from <waiting for device>

if you run the process till it stops at the green abdroid logo & doubble click on the other devices / android you show in your picture it will tell you it has no drivers installed for it .

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

ok i woz going of the pic you posted in post#29

it seems you now have the drivers

same problem as colonel sad.gif

Edited by tillaz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yes I have driver, I'm in next step but that's all :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

yes I have driver, I'm in next step but that's all :(

no worries it also givs me the same outcome (dose not boot clockworkmod)

resultc.png

Edited by tillaz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Why I can't see your pictures? :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Why I can't see your pictures? :(

try reloading the page or press F5

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Already did, nothing happened. The link you posted is wrong.

post-933708-0-21577600-1317662714_thumb.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

This is the link's address:

http://1.2.3.10/bmi/img834.imageshack.us/img834/9202/resultc.png

. The IP address is wrong :)

Edited by spigot
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Why I can't see your pictures? :(

Just get rid of the ip address and the bit after.

img834.imageshack.us/img834/9202/resultc.png - actual link

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I know. I was just wondering, why it happens, ;)

Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

I know. I was just wondering, why it happens, ;)

Thanks.

sorry my bad i woz just right clicking & copying the pictures url.... looks all my pics are invisible lol, DAMMM !! laugh.gif

Edited by tillaz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Links to stock ZTE Skate 2.3.5 ROM dumped with ClockworkMod GUI (unlocked phone bought from Brightpoint - local UK distributor)

Build number: GB_BP_P743V1.0.0B01

System:

http://www.4shared.com/file/jku83zUr/system.html

Recovery:

http://www.4shared.com/file/43Kqsyt4/recovery.html

Boot:

http://www.4shared.com/file/44TdFkGB/boot.html

Direct forum upload failed due to file size?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Links to stock ZTE Skate 2.3.5 ROM dumped with ClockworkMod GUI (unlocked phone bought from Brightpoint - local UK distributor)

Build number: GB_BP_P743V1.0.0B01

System:

http://www.4shared.c...zUr/system.html

Recovery:

http://www.4shared.c...4/recovery.html

Boot:

http://www.4shared.c...dFkGB/boot.html

Direct forum upload failed due to file size?

excellent smile.gif

but did you install clockworkmod first with the pinned guide ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

As per your post #14 of this thread, and then following instructions in Final clockworkmod gui post.

Hope this helps on the road to 1-click root for 2.3.5

excellent smile.gif

but did you install clockworkmod first with the pinned guide ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.