• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

[Q] Boot-loop and now there is no IMEI

4 posts in this topic

Posted

Hello,

I got a problem started this morning and keeps going ridicilously.

I plug my phone to my computer last night for charging. In the morning i took it and see that it was stuck so i unplugged the battery and try to boot it. Reboot Loop occours. It shows Ideos for 5-6 seconds and then resets.

At the end i copied Turkish B136 dload folder and give a fresh install to stock rom from bootloader.

It installed very well, didnt give any errors or else. But there wasn't signal at all... I figured that there is NO IMEI number in the about page. It shows 0.

- I tried to install stock rom again and again. It doesnt work.

- I tried to change AMSS files (dzo's and some of my old backups) that doesnt work either.

- Tried to activate pin code and deactivate it. Only once it shows there is a simlocklock and it disappears right after. Never showed up again.

Now i can't make any calls else Emergency. What would be problem and how can i solve this?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What rom and have you modified your partitions? I dont think that rom could have change this, but it was reported that removing dualsystem removal can mess your xuid up.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What rom and have you modified your partitions? I dont think that rom could have change this, but it was reported that removing dualsystem removal can mess your xuid up.

Not any rom. I plugged my telephone to my PC in purple screen and my anti-virus programme deleted the image folder.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Okay. got i myself somehow. same. Had to format my image, and my imei went to 0 too...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.