• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

currupt and missing album art and tags

6 posts in this topic

Posted

Hi all

Just recently migrated from a desire to an s2 and overall really love it but having a weird issue with album art in the default player. A lot of my music has weird corrupt tags and missing or corrupt album art in the default player.

As shown in the attachment. The same files are fine in other players like poweramp.

I'm using mediamonkey to manage my music in case that matters. Has anyone else had a similar problem?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Here's the screenshot

6281008745_4d922a0e86.jpg

SC20111017-223630 by atconc, on Flickr

Edited by atconc
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Did you ever find out a solution to this?

I have same problem, same phone and using media monkey too.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No, I've been using subsonic to stream my music recently instead but am thinking of retagging using beets to.see if that helps

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I was finally able to fix this, under tools - advanced tag management in media monkey there is an option to clean tags, I used this to clear the existing tags, then in the same menu used synchronize tags to write new tags to the files.

Before re-syncing the fixed files you need to go into settings - applications - all -media storage and do "clear data" and restart which will remove cached images.

This worked for me and I now have nice clean tags and album art.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I use Mp3tag to keep my tags and album art correct - very powerful and free :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.