• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

2x looses signal randomly

4 posts in this topic

Posted

The missus has this phone I just flashed it to Gr4 (725 baseband) with the stock pack (she likes the lg lock screen etc), but shes still having a killer problem, the phone keeps loosing signal but not reporting it so the phone says everything is fine but you cant ring it or send texts to it, she gets no emails or alerts or anything coming in. The only way to know its happened is to try and call the phone or to try and dial out on it etc.

A reboot fixes it for a while but then it will go again, its basically making the phone useless as people cant call her and she doesnt know when she as an email. Does anyone know what might be causing this?

so far its been doing it on the official rom and the Gr4 rom :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Same for me... worst bug...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I had that issue when using JuiceDefender at the same time as Toggle2G. In the end I went back to CM7.1 :).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Check the last few pages of GR4 topic where we are discussing this issue. Maybe You find something to work with.

Cheers!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.