• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Sleep Of Death

8 posts in this topic

Posted

Ever since I've got my 80 G9, I'm experiencing a problem where it sometimes doesn't resume from standby (not Deep Sleep mode). This is completely intermittent, sometimes doesn't occur for couple of days, sometimes happens twice in an hour. None of the firmware updates seemed to fix it either (running .61 currently).

Does that happen to anyone else too, or should I rather look to replace my unit?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This is a known side effect of the root at the moment, are you using that?

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This is a known side effect of the root at the moment, are you using that?

Nope, pure stock.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I had this happen too. It hasn't happened since I updated to the .61 firmware though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have the same prblem, I have android 3.2.1 (78 firmware version)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have this problem sometimes I have no idea whats up...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I was thinking about sending it back, but I'm not sure they will repair it, they may say there's nothing bad with hardware, and reinstalling software didn't help me... When I reinstall android, it works for about half hour and then starts doing this and never stops until reinstall.. display really takes battery life, and when you can't turn it off, it's bad, I must turn tablet off and on everytimes. I hope ICS could fix that, it will be available in 1.Q 2012

Edited by The Munix
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Should I send it back?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.