• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

bbc iplayer problems

9 posts in this topic

Posted

hi just bought an archos 80 g9 today and when i try to watch bbc iplayer all i get is sound but no picture same on tv catchup and itv player app

ive installed flash and adobe air and tried on default browser, firefox and dolphin

any one else having problems?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I haven't had any of the problems you just described. Have you updated to the latest version of the firmware available?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yes i updated it to 3.2.69 and downloaded the free plugins from archos

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've also lost the picture on flash video, on 3.2.69 with latest flash version off market.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Oh yeah, and html5 videos on youtube don't work either, press play and nothing happens.

Don't make me factory reset!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'll try factory reset now and see if it fixes the problem

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Tried factory reset and still same problem :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've found the problem I installed flash 10.3 instead of 11 and its all working

Search Google for flash10.3.apk download and install

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I installed 10.3 and youtube comeback, but performance isn't great an I just had a reboot whilst watching a youtube video..... So, not ideal then!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.