PaulOBrien

30 Nov: UI patches (LHS / RHS / Both / Search Button / When Hidden)

87 posts in this topic

I flashed the Right Hand one and nothing has changed. I still have the three buttons at the bottom. I did it a second time after wiping Cache, same deal. Can you put screenshots next to what version is what too? I'm a bit confuse to be honest.

Never mind, I got it. I had to flash the Both Sides one.

Edited by MERKJONES
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, thanks for it mod!

Could you reupload "Both sides with search + menu button active when not visible "

Filesonic is down now for download :( They won't share anymore in filesonic!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Both sides with search + menu button active when not visible - DOWNLOAD - MD5: 0dd211d46752d69ad180e43a4cf1d21a

fail the md5 check!!! .zip corrupt

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any progress on a LTE version?

I'm eagerly looking to the LTE version for my GN as well! :rolleyes:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I flashed the modded 4x5 launcher without the Google search on the top and the "Both sides with search + menu button active when not visible" zip. Now I have the problem that I only get the menu button on the left side and never on both. Is there a solution?

Thanks a lot

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Show legacy menu button on both sides and show a search button

I installed the above update using CWMR, and immediately found a problem. My stock ROM was ODEXed, and SystemUI.odex was neither updated nor replaced when SystemUI.apk was replaced.

Anyway, ALL of my system buttons were now missing. I tried removing the ODEX file and rebooting, but the buttons were still missing.

Thankfully, I backed up SystemUI.apk and SystemUI.odex before flashing this zip. So I reverted. I put back copies of my original SystemUI.apk and SystemUI.odex, and I regained my original system buttons (without the new permanent search or menu buttons).

Did I do something wrong?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem, all buttons away. Hopfully CWM Backup ftw :rolleyes:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Paul,

Is it possible to get this mod, for CM9 R0 kangs? Would be really really helpful.

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

this work on cm 10.1?

wanting to move to CM since GN support here has goneaway but need my menu buttons

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.