• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Problem with USB connection ACER LMT

13 posts in this topic

Posted · Report post

Hi guys,

I have a puzzling problem with my MT.

It won't recognice a USB connection.

It charges ok but it won't acctually go into usb or charge mode. I've tried with diffrent computers, adapters and cables without result.

I did a clen wipe of both phone and SD card. installed ver. 4,000,07 with SD download mode, with no result.

I've tried to install the drivers on 2 of my computers and still it won't be recogniced.

I've tried both with and without USB debugging.

Do you have any tips or tricks that I can try?

I know that the obvious thing to do is to send it of for repair but I don't want to do that other than a last resort.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi guys,

I have a puzzling problem with my MT.

It won't recognice a USB connection.

It charges ok but it won't acctually go into usb or charge mode. I've tried with diffrent computers, adapters and cables without result.

I did a clen wipe of both phone and SD card. installed ver. 4,000,07 with SD download mode, with no result.

I've tried to install the drivers on 2 of my computers and still it won't be recogniced.

I've tried both with and without USB debugging.

Do you have any tips or tricks that I can try?

I know that the obvious thing to do is to send it of for repair but I don't want to do that other than a last resort.

Try with another cable..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Try with another cable..

I've tried with 3 different cables, 2 different wall charger adapters and a dedicated wall charger. All cables confirmed working on another android unit. (HTC Desire HD)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I've tried with 3 different cables, 2 different wall charger adapters and a dedicated wall charger. All cables confirmed working on another android unit. (HTC Desire HD)

DO you have win7 64bit??

Because where i tryed it don't work if the pc have 64bit!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

DO you have win7 64bit??

Because where i tryed it don't work if the pc have 64bit!

I have 2 PCs with win7 64. I've also tried it in a win XP pro computer at work and in a netbook with Win7 starter x86. no result

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Works fine for me with Win7 x64. Not sure what you can do to try fix it, does it show in device manager? Sometimes it may show as 'unrecognized device' or something.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

and suddenly it just works again... weird.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi guys,

I have a puzzling problem with my MT.

It won't recognice a USB connection.

It charges ok but it won't acctually go into usb or charge mode. I've tried with diffrent computers, adapters and cables without result.

I did a clen wipe of both phone and SD card. installed ver. 4,000,07 with SD download mode, with no result.

I've tried to install the drivers on 2 of my computers and still it won't be recogniced.

I've tried both with and without USB debugging.

Do you have any tips or tricks that I can try?

I know that the obvious thing to do is to send it of for repair but I don't want to do that other than a last resort.

I had the same problem . To fix it I replace wdfcoinstaller01005.dll with wdfcoinstaller01009 finded on sdk.

After you have to search 01005 and replace by 011009 in android_usb.inf file.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I had the same problem . To fix it I replace wdfcoinstaller01005.dll with wdfcoinstaller01009 finded on sdk.

After you have to search 01005 and replace by 011009 in android_usb.inf file.

Could you please instruct me how to do this?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Could you please instruct me how to do this?

With a XP computer, you go to system32/driverstore . At this place you update the files and you re-install the drivers in property of system.

Otherwise, I join the files you can reinstall.

android_us.zip

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

With a XP computer, you go to system32/driverstore . At this place you update the files and you re-install the drivers in property of system.

Otherwise, I join the files you can reinstall.

Thanks mate. cheers.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hi mates~~i am having the same problem now

could any teach me the way to repair this problem in windows vista?

and i would like to download the file in above post but seems to fail i guess it has already expired

Thanks in advance ... which you guys can help me out..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hi everyone, I recently discovered that my phone is having this problem as well (I hadn't plugged it into a computer for months) figured I'd just use this thread

I was using Gingerounay, plugged my phone in and noticed nothing came up on my phone or computer, although it was charging.

I wiped everything and installed the stock 2.3.6 (HUGE mistake)

And as you might guess, same problem, only now I don't have any of my apps, don't have CWM Recovery, can't install it since the usb connection isn't working... :(

I've installed the 2.3.6 drivers from acer.com, same result

Installed Acer Sync, same result (never needed this before though)

Tried on a different computer, even installed Ubuntu and tried there. Same thing, nothing happens.

At this point I thought it was the cable but I just tried my dad's Blackberry with the same cable and it worked just fine, so now I think it's a problem with the actual phone.

Is there anything I can do to fix this? I see the OP had his problem magically fixed, is that all I can hope for? lol

EDIT: I was able to get a new cable, and it worked. Still don't get why my other one would work with my dad's Blackberry though

Edited by Rawbinator
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.