• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

i8000 omnia 2 NO NETWORK

3 posts in this topic

Posted (edited)

Hello I tried to reset the phone via the incorrect reset button, and damaged the antenna connector, after that poor or null network signal .... so i decided to remove the connector thinking that would allow proper signal but now it is complete deaf, what can i do in order to make hear again? can i solder miniature cable or something? see the picture..... thanksss!!

Can anyone SMART ENOUGH AND GOOD PEOPLE tell me what shoud I connect in the picture to allow signal again (maybe cable, or just joining tracks or something else, i can do soldering very precise) THANKS FOR ANY HELP DESPERATE!!!!

post-844746-0-46089900-1325123314_thumb.

Edited by marce002
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i have the same problem, but no solution till now

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i had the same problem. maybe someone needs this..

the sides of the connector are ground. top pin (as in the picture, or that which is exactly in the middle between ground pins) goes to the internal ant. bottom pin (or that which is not exactly in the middle between ground pins) to external ant.

i made it work for external antenna only by soldering it to ground and ext ant pin. that suits me.

soldering a small wire between ext ant pin and int ant pin should make the int ant work. didn't try this..

also googling for "Samsung Gt I8000 Service Manual" might help.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.