• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[31-12] TripNiCE HTC Pyramid | 002 | Senseless 118mb

184 posts in this topic

Posted (edited)

Any feedback on smoothness? Anyone knows how it is compared to other senseless ICS roms?

Also anyone noticed improvements with more sense removed?

Acore is contacts and all related try a reflash

I imported vcf file to test, dont know what you tried?

Well after installing system tuner pro and enabling force CPU online on boot. It feels more smooth then most of the other senseless roms but still not as smooth as AOSP. Great work nonetheless!

Edited by Chilled26
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Found a bug, when connecting usb and turning on storage it says "connected as camera" ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Trip, i think i've found the problem.

Your AOSP rom may be creating corrupted vcard backups? my first ever original backup worked..

I imported a vcf from my aosp rom.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hmm, this is very puzzling. the vcard opens fine on windows, just wont import, and it originates from the phone? :S

edit: just couldnt get it to work, installed go contacts ex and imported that way

Edited by llKNOTTYll
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

gapps wont work either.. anyone else got this? constant loading....

EDIT: got it working, wouldnt load through mobile network, soon as i used wifi it worked. not sure why..

Edited by llKNOTTYll
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I cant get mms to work on this rom as well:( im on TMOUS but i know theres a fix for it does anyone know whats the correct APN for htc ics? Thanks in advance

Edit: Found the fix, DELETE all the other APN's except T-Mobile Data and type these commands from post #308 as shown:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20680312&highlight=mms+not+working#post20680312

Edited by Jiggs82
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Incoming calls resort in phone fc

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Also face unlock gets a FC. Buttery smooth though.

O and BTW Ducter, I see your back again wink.gif

Edited by fandroid123
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

still had the text problem on Facebook and also another app(Lingo) then I installed the Roboto font

via Font Installer and both were fine. Gmail worked from the start.

Tried my service providers apn settings for mms but they dont work. Dont care because I dont use that

anyway

Runs fairly similar to parrotZ rom BUT when I tried his new one last night he suggest to update the

Firmware 1.20000. So I did and it locked my bootloader. Had to go to HTC dev website and use their

boot unlocker, which worked like a charm. But now they have my details, so my warranty is finished.

So beware!

Considering Trips rom is approx 160 mbs smaller than parrotz it is amazing that Trips runs with less

problems.

Seems now that I can have a rest from flashing! untill Trips new aosp rom comes out ..

Thank you very much Trip, very fast and thorough job!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Incoming calls resort in phone fc

Post me a logcat please, i will look at.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I cant get mms to work on this rom as well:( im on TMOUS but i know theres a fix for it does anyone know whats the correct APN for htc ics? Thanks in advance

Edit: Found the fix, DELETE all the other APN's except T-Mobile Data and type these commands from post #308 as shown:

http://forum.xda-dev...ng#post20680312

i tryed that n still dosent work figuring it out why :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have to say, though you might notice a difference compared to your aosp rom its a huge differnce compared to any other sense based rom (and i think i've tried them all). Its much smoother and snappier and really feels fast to me!

Thanks a lot for this rom - i will keep this as my daily driver until you iron out the last few bugs in your aosp rom.

I already donated yesterday and will do that again for this beauty!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Crash on phone call looks like it's being caused by this to me:

http://pastebin.com/fdTY1B32

I'll post up the whole thing somewhere if you want, but this is the only fatal exception in the logs that isn't related to the media scanner.

EDIT: missing function is in original HTC framework.jar

Edited by intervigil
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Crash on phone call looks like it's being caused by this to me:

http://pastebin.com/fdTY1B32

I'll post up the whole thing somewhere if you want, but this is the only fatal exception in the logs that isn't related to the media scanner.

Thanks lol the problem is exactly showing up there!:o

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i tryed that n still dosent work figuring it out why :(

Yeah for some reason its acting weird to me ,like i can receive pics but when my says sent the recepient still says they havent received it ..odd:( plus the mms app forcecloses hopefully there a fix for this asap!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

also the notification texts have this weird effect look like they are tearing down every time they show up on the top

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

fb is messed for me as usual - no font :(

on incoming call phone app fc

Edited by Spirit81
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I'm not sure if I am missing out on something but i looks like the fastboot option is enabled and there is no way of really powering off except pulling the battery.

edit: trying to power off for the second time doesnt do anything anymore at all...?

Edited by schwederino
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I'm not sure if I am missing out on something but i looks like the fastboot option is enabled and there is no way of really powering off except pulling the battery.

edit: trying to power off for the second time doesnt do anything anymore at all...?

mine doesnt have that problem.........

yes it does, i thought it had powered off but it only turned the screen off.

restart doesnt work the second time either

glad I had the quick boot app on there, it works

Edited by phillthorpe1
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah for some reason its acting weird to me ,like i can receive pics but when my says sent the recepient still says they havent received it ..odd:( plus the mms app forcecloses hopefully there a fix for this asap!

mines is still stuck in sending and if some one send me a pic it still wont download :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thanks Tripe .. i think if u continue working in CM9/MIUI V9 it will be better

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

mines is still stuck in sending and if some one send me a pic it still wont download :(

Hmm that's not happening to me. Make sure you type everything exactly how its written from that xda link I sent u and delete all the other apn's except the T-Mobile Data one

Edited by Jiggs82
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hmm that's not happening to me. Make sure you type everything exactly how its written from that xda link I sent u and delete all the other apn's except the T-Mobile Data one

That will only work if you are a T-Mobile customer though, wont it?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Battery pull and reboot you should be done

Ouch, I hope he didn't frie his eMMc chip doing that...

Edited by TimMun
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

That will only work if you are a T-Mobile customer though, wont it?

Yes supposed to. But something still is incorrect and my other guess is that the picture size has to be 1000k and its 300k so that's why the images ain't downloading or being sent...yea its weird smh

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.