Hagar55

ZTE racer not going into recovery with rom manager

5 posts in this topic

I installed rom manager and rooted the phone with z4root.

But when I try backup or install a new rom the phone reboots but stay's on the android logo and gets stuck there

Any help is welcome

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I installed rom manager and rooted the phone with z4root.

But when I try backup or install a new rom the phone reboots but stay's on the android logo and gets stuck there

Any help is welcome

try installing via cwm recovery 4.0.1.4 via fastboot, the one from rom manager doesnt work

you have tutorials and links on forum, its sticky, pinned and have many versions of recovery images

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

should I first remove/uninstall everything I installed already first ?

try installing via cwm recovery 4.0.1.4 via fastboot, the one from rom manager doesnt work

you have tutorials and links on forum, its sticky, pinned and have many versions of recovery images

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

should I first remove/uninstall everything I installed already first ?

no need, just download new recovery image and flash it via fastboot.. after that reboot to recovery and do your thing

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I installed rom manager and rooted the phone with z4root.

But when I try backup or install a new rom the phone reboots but stay's on the android logo and gets stuck there

Any help is welcome

I had the exact same problem & Racerboy pointed me here & it worked a treat :D
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.