• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ROM][GEN2] Swedish Snow RLS7 (Android 2.3.5)

2371 posts in this topic

Posted

Hi, Thanks for this ROM, I update Zte Blade , Baseband Version GB_TELE2_P729VB01 using this Swedish_Snow_RLs7. Now everything seems perfect only issue i am facing is , Phone is not detecting SIM, and Phone always in Airplane Mode, if i disable it , it automatically enables.

Please Advise. Thanks

If your device was sold with gingerbread, you need to install gen3 patch from MMHMP thread.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If your device was sold with gingerbread, you need to install gen3 patch from MMHMP thread.

Thanks For the Reply, Actually i dont know about that, coz device came from Japan , and it was in roaming, Softabnk 003z (zte Blade). And while unlocking it , Phone.abk file get deleted, and then i got Stuck with android logo, and using http://www.modaco.com/topic/343587-guide-de-bricking-a-zte-blade/ i managed to get into recovery mode. then I added custom rom, so now finally ended here, now i will try what you advised. I will reply if it works.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Btw when you say GEN 3 Patch , You mean -M-MHMP-RLS9-GEN3.zip (converts this ROM to work on your gen3 device) Link below this. Right??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks For the Reply, Actually i dont know about that, coz device came from Japan , and it was in roaming, Softabnk 003z (zte Blade). And while unlocking it , Phone.abk file get deleted, and then i got Stuck with android logo, and using http://www.modaco.co...ng-a-zte-blade/ i managed to get into recovery mode. then I added custom rom, so now finally ended here, now i will try what you advised. I will reply if it works.

Ah ok, it's not gen3 at that case. Which method did you use? It sounds like you've lost your IMEI (what does it say under About phone -> Status -> IMEI?). Follow instructions on the thread you linked to restore it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ah ok, it's not gen3 at that case. Which method did you use? It sounds like you've lost your IMEI (what does it say under About phone -> Status -> IMEI?). Follow instructions on the thread to you linked to restore it.

Ok it says UNKNOWN.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ok it says UNKNOWN.

Yeah, you've lost your IMEI. There's instructions how to restore it under method 5 in the thread you linked.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah, you've lost your IMEI. There's instructions how to restore it under method 5 in the thread you linked.

Btw i tried that method under http://www.modaco.com/topic/343587-guide-de-bricking-a-zte-blade/ now issue is i am stuck with FTM logo. if i reboot i get this, any idea how to get rid of this and install CWM.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I did tpt method, as i could not bypass ftp screen, so then i put that sd card in another phone, and copied image folder, for TPT recovery and then inserted back to ZTE Blade. And Finally got back the CWM. Then i used this Swedish RLS7 rom. everything was done, rebooted system and now i am stuck in CWM screen :D rebooting give me CWM screen. CWM is custom recovery thing and FTM is stock recovery thing, if i am not wrong.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I did tpt method, as i could not bypass ftp screen, so then i put that sd card in another phone, and copied image folder, for TPT recovery and then inserted back to ZTE Blade. And Finally got back the CWM. Then i used this Swedish RLS7 rom. everything was done, rebooted system and now i am stuck in CWM screen :D rebooting give me CWM screen. CWM is custom recovery thing and FTM is stock recovery thing, if i am not wrong.

if you want to get your imei back you need to do method 5 not tpts lol

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

if you want to get your imei back you need to do method 5 not tpts lol

Dude i did that, restored the channel.nvm file to phone. but then after that guide says Clockwordmode should load. But this did not happen to me, i got FTM instead of CWM. Now when i booted phone or whatever i did always that FTM logo came. So then i put that SD card in another phone , copied image folder and then again put back, and CWM loaded( this is actually method 3 of that guide).

ok doing all above i get cwm mode back but now issue is i am stuck with CWM mode :D what i mean to say is same as FTM problem , now when i boot my phone normally i get CWM.

anyway i think method 4 of http://www.modaco.com/topic/343587-guide-de-bricking-a-zte-blade/ will work if i get back FTM mode. and then i will try to insert Softbank Froyo firmware on this link http://www.modaco.com/topic/342403-flashable-stock-firmware-packages/.

So hope it works.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If you have CWM, why don't you just install the ROM the normal way from CWM?? Or I missed something?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If you have CWM, why don't you just install the ROM the normal way from CWM?? Or I missed something?

I already did that, Installed this Swedish Snow. But issue is when i reboot system , it shows CWM screen :( . and all cwm options.

What do you say if i did mistake in restoring that IMEI number, for example if i restored that file containing IMEI, and I restored wrong IMEI, can it be a reason so phone is not booting normally. and it is stuck in CWM. or previously in FTM.

Basically FTM and CWM are same things, one is stock and another is cutom. Let me know if i am wrong in this statement.

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Moreover i must tell you the original problem, this phone came from Japan having Softbank SIM, and it had Roaming enabled. during the process of Unlocking so phone can run other sims , Phone.apk file got deleted. I used this guide http://asimmunawar.wordpress.com/2011/02/15/run-softbank-003z-with-ordinary-softbank-sim/. and on rebooting Phone showed green android logo, and stucked. then i used different methods, and got back CWM and Flashed the ROM. Swedish SNow etc. Issue was that Netowrk was not working, i tried different sims but did not worked.

so then i used http://www.modaco.com/topic/343587-guide-de-bricking-a-zte-blade/ Method 5 to retrieve IMEI, as KonsTaT told me to recover IMEI, and he was right , at IMEI place phone was showing UNKOWN. IMEI was recovered , but then i got stuck with that FTM screen, then using TPT method recovered CWM , but now i am stuck with CWM :D lol so i am basically going round and round :D

But really this is fun , i dont think so this phone will worth more than 100$. but i am going to either completely destroy it or fix it :D but learned alot from this forum , people over here :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Check your volume buttons. If volume down button is stuck, the phone will reboot in CWM, instead of the ROM. I can't think of any other reason for the phone to boot to CWM, after you have an installed ROM. :blink:

Edited by elrond_bs
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Check your volume buttons. If volume down button is stuck, the phone will reboot in CWM, instead of the ROM. I can't think of any other reason for the phone to boot to CWM, after you have an installed ROM. :blink:

No , that is ok. i am trying different ways. let see what happen.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Guys here is my creation addons for swedish snow rls7...

Follow this : -

there you can get zte dialer edited by me...froyo theme for ssrls7...and many more.. u will love it..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I've just repartitionef my sd card using clockworkmod 5

cmw (volume-)

advanced / partition sd card / (512ΜB ).

- pasted the backup (of my sd, in my hard drive) into FAT32 folder (SD)

Now,I cannot see any application which was previously moved to sd?

can i fix that?

a2sd check --- showed nothing,

nor does the application showed in "manage applications"

:wacko:

nevermind just switched to Ecocm9..

so everything its ok

Edited by ntopas
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yesterday I installed this ROM and it's extremely fast!

But... Is there any way to change launchers from dock?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi KonstaT, I have a problems with wifi tethering with every rom, even on ssrls7. I keep disconnecting every a few sec or minutes. The only rom which wifi tether works is your old moldovan rom. Is it possible to take wifi tether (maybe some drivers?) from moldovan rom to swedish rom? Or maybe wifi drivers from first post will help me?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This is one of the nicest roms i have used for the blade.

Looks bug free for the most part.

Will report if i find anything.

Thank you :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hello!

i have a little problem,the only one with this rom i think :P

when phone is idle wifi seems not to working properly ..i have checked the option that wifi never sleeps,but doesnt seem to work..

it seems to wake up every five minutes,and this is a little annoying because im using WhatsApp all the time...

thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, is there coming update to this rom? It's working perfectly, just asking :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, is there coming update to this rom? It's working perfectly, just asking :)

NO, swedish snow is the new version of this rom, so update to it.This ROM is dead
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, I have been trying to install ss-rls7 onto my san francisco II but I keep hitting the same problem. I carry out the install from cwm (including a pre-install wipe) then I install a stock kernel and then do a reboot, the problem is I can't seem to connect to WIFI nor to the my mobile network keep getting error messages, has anyone experienced this after install from cwm, would appreciate any help, thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi, I have been trying to install ss-rls7 onto my san francisco II but I keep hitting the same problem. I carry out the install from cwm (including a pre-install wipe) then I install a stock kernel and then do a reboot, the problem is I can't seem to connect to WIFI nor to the my mobile network keep getting error messages, has anyone experienced this after install from cwm, would appreciate any help, thanks.

You shouldn't be flashing Blade ROMs on a Crescent/Vivacity :rolleyes:

Edited by De@n
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.