• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Zte blade Touch screen not working

11 posts in this topic

Posted

I have brought a new Zte blade from idea cellular and i have tried a few custom ROMs but nothing is working can anybody help me out????

The ROMs i tried and the erros are below (i have wiped data and cache)

cyanogen mod(nightly and stable)---- Worked fine for sometime though the camera didnt work it said camera error cannot connect to camera. After sometime it got stuck so i removed the battery and the touch screen stopped working i go back to custom and put the cm again and the touch is not working from the start.:(

FishNchips------- Boot loop ( waited for 15 minutes wiped data and cashe) tried release 3 and release1

swedishsnow--- Touch screen not working :(

the product id of my phone is PRODUCT-Iidf-P729V and it is a GEN-2 blade as per pig fish iam not sure whether it is a Chinese blade or not....

can anybody help me iam stuck with the stock ROM(froyo):(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have brought a new Zte blade from idea cellular and i have tried a few custom ROMs but nothing is working can anybody help me out????

The ROMs i tried and the erros are below (i have wiped data and cache)

cyanogen mod(nightly and stable)---- Worked fine for sometime though the camera didnt work it said camera error cannot connect to camera. After sometime it got stuck so i removed the battery and the touch screen stopped working i go back to custom and put the cm again and the touch is not working from the start.:(

FishNchips------- Boot loop ( waited for 15 minutes wiped data and cashe) tried release 3 and release1

swedishsnow--- Touch screen not working :(

the product id of my phone is PRODUCT-Iidf-P729V and it is a GEN-2 blade as per pig fish iam not sure whether it is a Chinese blade or not....

can anybody help me iam stuck with the stock ROM(froyo):(

can anybody help me? :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have brought a new Zte blade from idea cellular and i have tried a few custom ROMs but nothing is working can anybody help me out????

The ROMs i tried and the erros are below (i have wiped data and cache)

cyanogen mod(nightly and stable)---- Worked fine for sometime though the camera didnt work it said camera error cannot connect to camera. After sometime it got stuck so i removed the battery and the touch screen stopped working i go back to custom and put the cm again and the touch is not working from the start.:(

FishNchips------- Boot loop ( waited for 15 minutes wiped data and cashe) tried release 3 and release1

swedishsnow--- Touch screen not working :(

the product id of my phone is PRODUCT-Iidf-P729V and it is a GEN-2 blade as per pig fish iam not sure whether it is a Chinese blade or not....

can anybody help me iam stuck with the stock ROM(froyo):(

Hi an Idea Blade user has successfully installed Moldovan Mile-High-Mountain-Pie RLS9 (Android 2.3.5) gingerbread plus kernel patches and is fully working more info here http://android.modaco.com/topic/351004-any-body-tried-custom-rom-for-idea-india.... Hope it helps

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks it is working for me.......

great will try it out soon rolleyes.gif

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks it is working for me.......

Hi anoop,

I had the same problem as you. Can you tell me if your Idea Bladde is having touchh screen problems with Moldavian ROM.

I am still having the touch screen problem even after installing moldavian ROM using the instructions given in the thread.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi anoop,

I had the same problem as you. Can you tell me if your Idea Bladde is having touchh screen problems with Moldavian ROM.

I am still having the touch screen problem even after installing moldavian ROM using the instructions given in the thread.

Have you wiped properly you need to wipe data and cashe it dosent had any problems with me try applying the kernel if the problem still exist try Swedish snow (it is also working on idea blade) with the Swedish kernel or Malaysian kernel

the kernels

are on the link below

http://www.mediafire.com/?ob7we5f7e9swp6b

http://www.mediafire.com/?5sa8w7suim1hb1j

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Have you wiped properly you need to wipe data and cashe it dosent had any problems with me try applying the kernel if the problem still exist try Swedish snow (it is also working on idea blade) with the Swedish kernel or Malaysian kernel

the kernels

are on the link below

http://www.mediafire...ob7we5f7e9swp6b

http://www.mediafire...5sa8w7suim1hb1j

Thank you,

But i did wipe correctly. even twice to be sure.. have you rebooted after installing the ROM?

Which ROM is better Swedish snow or Moldovan Mile??

May be the idea blades are also of various varieties.... can that be a possibility?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thank you,

But i did wipe correctly. even twice to be sure.. have you rebooted after installing the ROM?

Which ROM is better Swedish snow or Moldovan Mile??

May be the idea blades are also of various varieties.... can that be a possibility?

i also got sme problem...touchscreen was not responded...

i waited for smetime...wiped everthng..rmoved the battery

installed cm7 again...and it strted wrking..previously whn i flashd cm7 touch stoped working...dont knw wt went wrong...

try http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1442517

Blade-LG-mode-DOC3000-RLS2

this rom is ok... :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Have you wiped properly you need to wipe data and cashe it dosent had any problems with me try applying the kernel if the problem still exist try Swedish snow (it is also working on idea blade) with the Swedish kernel or Malaysian kernel

the kernels

are on the link below

http://www.mediafire...ob7we5f7e9swp6b

http://www.mediafire...5sa8w7suim1hb1j

may be you should let it boot the first time you flash a rom and after booting go back again to clockwork recovery dont wipe and flash the kernel thats the way i did it and its working for me.. I think you should ask the question in the developers post that way more experienced people can help you out

here is the link to mmhmp

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi anoop,

I had the same problem as you. Can you tell me if your Idea Bladde is having touchh screen problems with Moldavian ROM.

I am still having the touch screen problem even after installing moldavian ROM using the instructions given in the thread.

have you tried this,

"Known bugs:-Some users might have to calibrate their proximity sensor. Go to Settings -> ROM settings -> Proximity sersor calibration -> calib. I "

This bug can cause touchscreen not to respond, hope it helps.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.