• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Vivacity - GPS not working

8 posts in this topic

Posted

GPS seems to have stopped working on my Vivacity. When I try to switch on (Location / security settings > Use GPS satellites) the icon flashes 5 / 6 times then just disappears... I've tried it in various locations but no go? Ive even removed the battery saving app in case that was switching it off.

Any ideas most welcome

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If it's not staying on long enough for apps to get a fix, try this app?

https://market.andro...ab.gpsfix&hl=en

Just tried that thanks, however unfortunately doesn't fix the problem... Seems strange because it was working fine last week (CoPilot)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just tried that thanks, however unfortunately doesn't fix the problem... Seems strange because it was working fine last week (CoPilot)

Maybe try the new ZTE (Vivacity) update, i just did mine and it ironed out a few niggles that i had.

http://wwwen.zte.com...data/mobile/UK/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Maybe try the new ZTE (Vivacity) update, i just did mine and it ironed out a few niggles that i had.

http://wwwen.zte.com...data/mobile/UK/

Thanks Russ been away for the weekend and only just seen your post... will give that a try

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Did this work? Just interested to know?! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Funnily enough, mine is doing this, GPS is flashing a few times and not locating me, I thought it was a problem with the ROM, will give that fix a go and see if that helps

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hiya guys, mine has the same problem - the GPS icon keeps flashing, but the phone cannot find any satellites. Tried going back to factory settings and switching to different ROMs but no luck. Any advice welcome rolleyes.gif

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.