Sign in to follow this  
Dennis Elbow

Vivacity - GPS not working

Recommended Posts

GPS seems to have stopped working on my Vivacity. When I try to switch on (Location / security settings > Use GPS satellites) the icon flashes 5 / 6 times then just disappears... I've tried it in various locations but no go? Ive even removed the battery saving app in case that was switching it off.

Any ideas most welcome

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Russ_uk    15

Just tried that thanks, however unfortunately doesn't fix the problem... Seems strange because it was working fine last week (CoPilot)

Maybe try the new ZTE (Vivacity) update, i just did mine and it ironed out a few niggles that i had.

http://wwwen.zte.com...data/mobile/UK/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andymac1969    58

Funnily enough, mine is doing this, GPS is flashing a few times and not locating me, I thought it was a problem with the ROM, will give that fix a go and see if that helps

Share this post


Link to post
Share on other sites
megamind667    0

Hiya guys, mine has the same problem - the GPS icon keeps flashing, but the phone cannot find any satellites. Tried going back to factory settings and switching to different ROMs but no luck. Any advice welcome rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.