• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

[ZTE V9 PLUS] Clockwork Mod reboots after 2.5 mins

4 posts in this topic

Posted · Report post

Hello all!

Trying to port CWM 5 to ZTE V9 plus tablet (you'll find all specs in attach) - buiding successful, but after 2.5 mins of activity it reboots.

Posted my device configs on github: https://github.com/s...7/device-v9plus

Could you please point me in appropriate direction on how to fix this?

What could be the possible reason for such problem?

recoverylog.txt

config.zip

partitions.txt

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hello all!

Trying to port CWM 5 to ZTE V9 plus tablet (you'll find all specs in attach) - buiding successful, but after 2.5 mins of activity it reboots.

Posted my device configs on github: https://github.com/s...7/device-v9plus

Could you please point me in appropriate direction on how to fix this?

What could be the possible reason for such problem?

I notice you ported this from a Warp CM config, the Warp is based on the same hardware and when I built the recovery last year had the same reboot issue... does your warp Clockwork Mod do the same?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I notice you ported this from a Warp CM config, the Warp is based on the same hardware and when I built the recovery last year had the same reboot issue... does your warp Clockwork Mod do the same?

Everything seems to be ok - the problem was in rmt-storage service.

I'll post working recovery in another thread.

P.S. Great to hear you've returned, Sebastian404. Thought you've suicided according to http://android.podtwo.com/ <- change that depressive s*** to something more optimistic=) could you please share your v9plus configs on github, so I could understand how have you fixed usb mount? for now I've used binary from your b2-recovery - please look here - https://github.com/sos987/device-v9plus

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Everything seems to be ok - the problem was in rmt-storage service.

I'll post working recovery in another thread.

P.S. Great to hear you've returned, Sebastian404. Thought you've suicided according to http://android.podtwo.com/ <- change that depressive s*** to something more optimistic=) could you please share your v9plus configs on github, so I could understand how have you fixed usb mount? for now I've used binary from your b2-recovery - please look here - https://github.com/sos987/device-v9plus

Interesting, I believe that rmt_storage is something to do with communicating with the modem, I can only assume something in the kernel is looking for that... I dont have a device to play with..

what is your problem with the usb mount?

I'm recovering from a bout of encephalitis, I've been very ill for the last few weeks, but I'm getting better, hopefully be able to do more stuff soon

on, that's a quote from the Matrix Reloaded btw, I've never used the www domain for anything, and that quote has been there for 9 years now :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.